reklama

Wrzesień 2009

Witam nowe mamusie.
Gratuluję ząbków!!!:tak:
Co do ubranek to ja własnie rozpoczełam uzytkowanie ubranek które dostałam w spadku od koleżanki i nosimy kilka szt body które mają rozmiar 18 -mcy!! ( mamy dopiero 65 cm i 5 m-cy:-p) hiihiihii:-D
ja tez mam kilka ubranek przewaznie body albo bluzeczki na 12-18m, a dzisiaj kupilam spiochy i pajacyki gdzie na metce napisany jest rozmiar 74, ale jakos wyjatkowo duze sa a moje dziecko tez ma 5 miesiecy i ok.66-67cm

reklama
Witam!!Bardzo gratuluję Mamie Sówce, pamiętam jak jakiś czas temu pochwaliłaś się że znów udało Ci się zajść w ciąże a tu już masz swojego aniołka przy sobie - super!Dużo zdrówka i szczęścia życzę:-):-)
Dziewczyny gratuluję pierwszych ząbków, moja mała się ślini, wszystko pakuje do buźki ale jeszcze ząbka nie widać, starszej wyszedł dokładnie jak skończyła 8 miesięcy:-):-)DOODA i elaine76 u nas ze spaniem identycznie, nie mogę wręcz uwierzyć, ze maluszek może spać do 3, a co dopiero całą noc:eek:Moja mała w dzień śpi dwa razy ok 10 godzinkę i ok 15 tak 1,5, potem o 20 po kąpaniu zasypia, śpi tak do 22 a potem to już standardowo co 1,5 godz, niekiedy co godzinkę!!Kaszki, herbatki też były eksperymentowane i nic nie dało, ot taki typ dzidziusia, wstaje o 6 rano a mama żyje tylko dzięki 3 kawom:confused2::confused2:
Szyszunka nic się nie martw, wszystko się poukłada z M,!!!!

Moja Gabi już 3 miesiące przesypia całe noce i ja już zapomniałam jak to było jak co 3 godziny pobudka:sorry: Mam nadzieję, że tak zostanie twu twu na psa urok:-) A tak z nowości to pojutrze kończymy pół roku i zaczynamy 7 miesiąc:szok::szok::szok:
Poza tym to w mojej firmie zwolnienia grupowe :crazy: W międzyczasie poszłam na rozmowę o pracę i dostałam ciekawą propozycję, jednak "stara praca" nie chciała mnie puścić, a sama się zwolnić nie chcę bo stracę prawo do odprawy, która jest dosyć wysoka. Poza tym zawsze to lepiej pobyć jeszcze w domku z Maleństwem- ale i tak się podbudowałam, że pomimo roku spędzonego w domu wygryzłam innych kandydatów;-)

Ostatnia edycja:
Pamietamy Cię Mamo Sówko:) wtedy było smutno, a teraz radość przepełnia nas wszystkie! Gratuluję i cieszę się razem z Tobą!!!

Co do spania Elaine to mi też przykro, jak moje dziecko nie przesypia nocy a inne już od dawna, ale wydaje mi się, ze mój maluch przyzwyczaił sie spać z cycem....dziś natomiast przełom, nakarmiłam go ok 21 i spał do 4! nie pamietam czy go karmiłam, ale to chyba nie możliwe że nakarmiłam go przez sen:) wieć chyba spał tak długo, potem karmienie i spał do 6.30. W dzień śpi ok 9-10 godzinkę, czasem dwie, potem ok 13-14 i pod wieczór ok 17 tak do godzinki, czasem pół. potem kąpanie cyc i spanie a w nocy ciężko, czasem co 2 godziny, czasem cześciej. u teściowej jak byliśmy to cyc był na okrągło! chodziłąm jak ćma!

wiecie co pachnie mi już wiosną, wczoraj zasnełam przy otwartym oknie i było ptaszki słychać i powietrze takie inne, teraz słonko zagląda do okien, śnieg puszcza......
oh już niedługo.

Witam poraaanie i słonecznie

ja niestety niewyspana, moja młoda o 1 w nocy postanowiła się bawić i tak szalała do 2 :eek: do tego co godzina pobudka na cyca echh a już było tak pięknie.
No nic może jeszcze prześpi nockę :-)

Hej, hej wszystkim!
Dziękuję Wam kochane, podniosłyście mnie na duchu. Jak tak będę wstawała w nocy to pomyślę, że może w tym samym czasie któraś z Was też nie śpi...;-)
Mój brzdąc dziś zrobił pobudkę przed 6 rano... teraz zasnął, więc mam chwilkę dla siebie. Oczywiście pierwsze co..to laptopik i BB:-D.
Szyszunko- a u nas dziś deszczowo-zazdroszczę tego słoneczka Ci. Pochmurno i brzydko, ale temp 6 stopni. Może w końcu puści ten obrzydliwy śnieg. Jest szaro i brudno.
Dooda- gratuluję!:-D Jak ten czas leci, prawda?:tak:

Buziaki dla Was- ja zasiadam do nadrabiania forum i wypicia kawki;-)

reklama
Gratulacje Mama Sowka!!!a także dla wszystkich maluszków z ząbkami i obchodzących swoje malutkie święta u nas jeszcze nic nie widać ale sądząc po zachowaniu niebawem się coś urodzi...bo ostatnio to koszmar wczoraj pierwszy raz się poryczałam że juz nie daje rady...nio ale dziś jest lepiej:)pogoda u nas dosyć dosyć także zabieram małą na dłuuuugi spacer:))i jej to dobrze zrobi i mi:)):cool::cool::cool:

Prosimy o głosik
BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry