Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Superrr Mama Sówka ja Cię pamiętam:-) Gratulacje ogromneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
Mamo Sówko, pamiętam Cię :-) gratuluję cudownego maleństwa :-)
Mama Sówka Gratulacje!:-)
Mama Sówka- gratulacje!![]()
mama sówka pamiętam cię!! ale się cieszę, że ci się udało!!! zdrowia dla was!!! :-)
Mama sowka coz za fantastyczna wiadomosc:-):-)Jasne, ze Cie pamietam
Jejku az mam gesia skorke
Cudownie, gratulcje i niech synus zdrowo sie chowa
:-);-)
Mama Sówka i ja cie dobrze pamietam,gratuluje z calego serducha i duzo zdrowka zycze:-).
Witam!!Bardzo gratuluję Mamie Sówce, pamiętam jak jakiś czas temu pochwaliłaś się że znów udało Ci się zajść w ciąże a tu już masz swojego aniołka przy sobie - super!Dużo zdrówka i szczęścia życzę:-)
Mama Sowka gratulacjeSuper!
Pamietamy Cię Mamo Sówkowtedy było smutno, a teraz radość przepełnia nas wszystkie! Gratuluję i cieszę się razem z Tobą!!!
Gratulacje Mama Sowka!!!http://bobovita.com.pl/galeria/41370
Gratulacje Mama Sówka!!!![]()
Cieszymy się razem z Tobą i życzymy dużo zdrówka dla Ciebie i Maleństwa.

szczerze mówiąc nie myślałam, że aż tyle z Was będzie mnie pamiętało, ale to naprawdę bardzo miłe:-):-):-) Wy już macie takie duże te Wasze Kruszynki -> SUPER

Mamo Sowko, a moze pochwalisz sie zdjeciami swojego synka ?? Chetnie zobaczymy mala kruszynke!![]()

No moja droga bardzo Wam gratuluje, tym bardziej że Sowa jest mi bliska i pamiętam cie z naszego forum. Poza tym zauważyłam że twój drugi dzidziuś urodzil się w tym samym dniu co ja. Dużo szczęścia, radości i cierpliwości. No i daj nam znac co tam u Was słychać. Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję.Witajcie Wrześniówki
Nie wiem czy mnie pamiętacie, ale może niektóre mnie kojarzą:-):-):-) kiedyś udzielałam się u Was, ale niestety straciłam swoje wrześniowe Maleństwo:--
-(
Teraz piszę, żeby się pochwalić, że zostałam Lutową mamą:-):-):-) nie poddaliśmy się z Mężusiem i zadziałaliśmy w podróży poślubnej, a teraz owoc naszej miłości jest już z nami i możemy się wszyscy razem tym cieszyć
Jesteśmy bardzo szczęśliwi:-):-):-)
Buziaczki![]()
ież nie chciała jeść, ale dziś postanowiłam że na siłę nie będę jej wciskać, nie chce to nie, bo doszło już do tego że co godzinę stałam nad nią z butlą, a ona pociumkała to 20, to 40, czasem 60 i wszystko się rozregulowało. 

pierwszy raz tyle zjadła i zero ulewania