reklama

Wrzesień 2009

reklama
Kurcze jutro wizyta u neurologa, chciałabym żeby wszystko było dobrze a jakoś przeczucia mam , że lekarzowi się coś nie spodoba:-(Denerwuję się trochę:confused2::confused2:
agawa75-nie denerwuj sie!Wiadomo,ze kazda mama chcialaby wszystko co najlepsze dla swojego baby.Pwenie wszystkie dziewczyny i ja jestesmy z Toba.Napisz jutro.Pozdrawiam:tak:

ups sorki widocznie mi gdzieś umknęło:(
Dzień doberek mamusie u mnie noc koszmarna 6 razy wstawałam jestem padnięta a w dodatku musiałam już wstać bo zmieniają u mnie jakies zawory w bloku i od 8 do 16 może nie być wody:((całe szczęście mężo dziś kończy prace po 11.
agawa75 trzymamy kciuki za maluszka

i ja witam, u nas od dwóch dni zmiana:) na lepsze:) synus przespał od 20 do 3! dla mnie to szok, bo zawsze pobudka była przzed 24 i zwykle co 2 godziny:)tak wiec wstałam "przespana" za dużo:)

dzień narazie pochmurny, ale może wyjdzie słoneczko.
buziaczki

ps. mamosówko Bartuś cudowny, aż zatęskniłam za noworodkiem......no i imię takie śliczne:-D

szyszunka oj zazdroszczę u mnie powrót do korzeni, poódka do 1-2 H :szok:
masakra . Mała jeśłi chodzi o spanie to uwstecznia mi się, nie wiem co zrobić bo w dzień szaleje i jednocześnie dużo śpi a w nocy echhh .

kurde, mała moja ma 37.1:(
nic ją nie boli, brak kaszlu, kataru, gardło niby normalne jak dla mnie, ale nie umiem ocenić tego dokładnie........jedynie wypieki.

witam u nas nocka dobrze minela, Błazejek przebudzil sie ok.2, ale pomarudzil troche i zasnal znowu, obudzil o 6 dostal mleka i juz nie poszedl spac tylko gadal az dostal czkawki, ale moza sie nim zajal a ja dalej poszlam spac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry