Moniczka bardzo serdecznie gratulujemy, u nas pół roczku minie w sobotę - fakt zleciało szybciutko;-);-)
Mulatka może ten laptopik Ci daje jakieś znaki??Podobno jedna z mamuś wrześniowych będzie znów mamusią, ale to na razie nie Ty:-):-)
Szyszunka obserwuj malutką, ale ja z czopkiem bym się wstrzymała, pediatra mówiła mi, że czopki i specyfiki przeciw gorączce stosuje się dopiero powyżej 38st, przy stanie podgorączkowym organizm sam walczy

Może to ząbki a może trzydniówka, sprawdzaj czy nie ma wysypki

Dziewczyny byłam dziś u neurologa, dzięki za miłe słowa, bo pewnie po części dzięki Wam
Amelka jest okazem zdrowia:-):-)Lekarz bardzo konkretny zbadał ja na wszystkie sposoby, posprawdzał czy się odwraca, majga wokół własnej osi, czy reaguje na światło , dźwięki, czy nóżke bierze do buzi i powiedział że dziewczyna wygimnastykowana super a główka troszkę z lewej strony płaska bo tak się ułożyła w brzuszku u mamusi!!Ale jestem szczęśliwa:-);-)

Ale od patrzenia na te wszystkie biedne dzieciaczki , chore i to niektóre tak strasznie to aż mnie żołądek rozbolał:-

-(