Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochane dziewczyny.
Wszystkiego naj, naj, mnóstwa zdrowia, kupy szczęścia, zadowolenia z życia i jeszcze raz pieniędzy!!!.
Życzą radośnie Ojczulek z małym Szymkiem.

tamten ospamox byl chociaz dobry i maly chetnie buzie otwieral.Teraz tyle dobrze ze nie trzeba co 12 godz podawac wiec nie bede go musiala wybudzac.Do tego mamy chodzic 2 razy dziennie na inhalacje do przychodni :-( czuje ze bedzie to meczace nie wiem jak on tam bedzie z ta maseczka a inhalowac sie mamy BERODUALem. Teraz zamiast flegaminy kupilam DEFLEGMIN moze bedzie lepszy tylko zastanawiam sie czy kupilam dobry bo na ulotce jest powyzej roku a flegamina byla od 3 msc
dziwi mnie tez to ze i na tym i na flegaminie napisali ze nie wolno stosowac z antybiotykami
Co do faceta , hmmmmmmmm no niestety niekiedy tak bywa, że bardzo ciężko nam się porozumieć z drugą płcią, nieraz to jest związane z tym że oni po prostu INACZEJ myślą, nie to że gorzej . po prostu inaczej no i jeszcze bardzo dużo zachowań jest jednak wyniesionych z domu
Słuchaj nie może być tak że Ty i synek nie macie za co żyć, skoro Ty nie masz pieniędzy to niech mąż Ci je przywiezie, niestety dziecko tu nie jest niczego winne!!No i jeszcze jedna WAŻNA sprawa, chcemy jak najlepiej dla swojego dziecka, ale nieraz problemy z partnerem przekładają się na stosunki partnera z dzieckiem , a właściwie na utrudnianiu mu kontaktu z dzieckiem!!Wiem z zajęć psychologii, że to najgorsza rzecz jaką fundujemy dziecku, dziecko powinno mieć kontakt z mamą i tatą, więc może warto jeszcze raz porozmawiać i spróbować??
A potem było EKG, USG i bardzo dokładne badanie!!Mała jest ZDROWA, wszystko super, a lekarka powiedziała, że jest baaaaardzo ruchliwa i może stąd tak słabo przybiera, ale apetyt się poprawił a ruchu to fakt ma multum!!Zdrowa córcia to najpiękniejszy prezent na wszystkie okazje:-)
nie mial maski na buzi tylko musialam mu trzymac przed buzia ta rure i kierowac pare w strone noska i buzi a on grzecznie siedzial i sie nawet nie wiercil tylko otwieral buzie jakby chcial ta pare zlapac ;-) tylko na koniec zwymiotowal nie wiem czy to przez to czy po prostu po jedzeniu mu sie ulalo chociaz jadl 2 godz wczesniej.najgorsze to to ubieranie teraz 2 razy dziennie