reklama

Wrzesień 2009

reklama
Nadulec wszystko będzie dobrze jesteśmy z Tobą.
A u mnie po przeprowadzce nawet nawet.Tylko mój M jeszcze się nie odnalazł,ale z czasem jakoś przywyknie hihi.
Denerwuje mnie ta nowa grafika na BB.Ani emitikonek nie moge wstawić bo nie wyświetlają mi się ani zdjęć.Nie rozumiem o co tu chodzi :(

Nadulec wszystko będzie dobrze jesteśmy z Tobą.
A u mnie po przeprowadzce nawet nawet.Tylko mój M jeszcze się nie odnalazł,ale z czasem jakoś przywyknie hihi.
Denerwuje mnie ta nowa grafika na BB.Ani emitikonek nie moge wstawić bo nie wyświetlają mi się ani zdjęć.Nie rozumiem o co tu chodzi :(

musisz wybrac "zaawansowana edycja" i beda emotikonki :tak:

a mi sie podoba ze mozna dziekowac za posty:tak:

Dzięki bardzo:-).Blondynka ze mnie:baffled::dry:A powiec mi jeszcze o co chodzi z tymi podziękowaniami??Bo dziękować można zawsze ale o co w tym wszystkim chodzi:confused:

jak ktos Ci cos napisze ( otuche zyczonka itp) to zamiast pisac post w stylu "dziekuje" po kolei wszystkim ;-) klikasz na ten post co ktos napisal ( na dole postu jest zawsze "dzieki") i pod tym postem wyskakuje ze podziekowalas. Widzisz tobie nadulec podziekowala bo napisalas w tym poscie jej slowa otuchy :tak:

Kurcze no cos mi zsypalo Michala :-( dopiero zauwazylam ma na pleckach czerwone krostki i to tylko na pleckach mniej wiecej na wysokosci pasa. Co to moze byc ??? To przez gluten ??:confused: wczoraj mu pierwszy raz podalam kaszke manna do zupki. i nie zwrocilam wczoraj uwagi czy juz mial te krostki :sorry2: ale na razie sa takie bledsze czyzby to poczatek uczulenia :confused: co teraz robic ?? bo nie mam pewnosci czy to przez gluten czy moze od antybiotyku ?? odstawic gluten i zobaczyc czy zniknie czy podawac i zobaczyc czy sie nasila ??? boje sie czy nie bedzie pozniej za pozno na wprowadzanie

Fakt hihi.A słuchaj czy na BB są jakieś konkursy związane z naszymi maluchami??Bo moja kumpela siedzi na jakimś innym forum i już 4 konkursy wygrała i to fajne rzezcy dla swojej pociechy i dla siebie.

reklama
Zdrowia dla maluszków dziewczyny. Wszystko minie i będzie po sprawie.
Nadulec, wszyscy tu cieplutko myślą o tym żeby wszystko było dobrze, więc musi być. Tylu osób podświadomość musi zadziałać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry