Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nadulec wszystko będzie dobrze jesteśmy z Tobą.
A u mnie po przeprowadzce nawet nawet.Tylko mój M jeszcze się nie odnalazł,ale z czasem jakoś przywyknie hihi.
Denerwuje mnie ta nowa grafika na BB.Ani emitikonek nie moge wstawić bo nie wyświetlają mi się ani zdjęć.Nie rozumiem o co tu chodzi![]()

Dzięki bardzo:-).Blondynka ze mniemusisz wybrac "zaawansowana edycja" i beda emotikonki
a mi sie podoba ze mozna dziekowac za posty![]()

A powiec mi jeszcze o co chodzi z tymi podziękowaniami??Bo dziękować można zawsze ale o co w tym wszystkim chodzi
Dzięki bardzo:-).Blondynka ze mnieA powiec mi jeszcze o co chodzi z tymi podziękowaniami??Bo dziękować można zawsze ale o co w tym wszystkim chodzi
![]()

wczoraj mu pierwszy raz podalam kaszke manna do zupki. i nie zwrocilam wczoraj uwagi czy juz mial te krostki
ale na razie sa takie bledsze czyzby to poczatek uczulenia
co teraz robic ?? bo nie mam pewnosci czy to przez gluten czy moze od antybiotyku ?? odstawic gluten i zobaczyc czy zniknie czy podawac i zobaczyc czy sie nasila ??? boje sie czy nie bedzie pozniej za pozno na wprowadzanie