reklama

Wrzesień 2009

Zaspokoje w końcu wasza ciekawosc ;-) test wyszedł negatywnie wiec nie wiem o co lotto.
Ale powiem wam ze sie panicznie tego balam ze za wczesie ze nie dam rady itp ale jak zobaczylam 1 kreseczke to z jednej strony sie ucieszylam a z drugiej poczulam gdzies tam jakis smutek ;-)
No to gratki, widzisz jednak cos po porodzie sie poprzestawialo i hormonalne sprawy nie wrocily do normy :) Unormuje sie ! :)

reklama
hehe na razie nie mam z kim ;-)

Ja tez tesknie za brzucholem i jak widze jakas ciezarna to tak sentymentalnie mi sie robi :sorry2:

Co do wargi to Michal mial taki okres ze ssal dolna zaczelo sie to z chwila rozszerzania dietki nie wiem czy mialo to jakis zwiazek ... A teraz Michal mamle jezyk jakby gume żuł ;-)

Znalazlam na necie bardzo fajne kolorowanki :tak: no to raczej dla tych wiekszych pociech ;-) jakby ktoras z was chciala to chetnie na maila wysle. mam ich z tysiac przerozne postacie bajki maski teletubisi miarki itp wiec jak macie drukarke i chcecie to piszcie :tak:

przyklady :

Załączniki

• colorbambi1..jpg
    colorbambi1..jpg
    37,7 KB · Wyświetleń: 34
  • teletubbieswithn&#.gif
    teletubbieswithn&#.gif
    25,7 KB · Wyświetleń: 59
  • 006..gif
    006..gif
    7,4 KB · Wyświetleń: 34
  • 1281..gif
    1281..gif
    12,5 KB · Wyświetleń: 55
  • 467..gif
    467..gif
    16,4 KB · Wyświetleń: 52
  • 14..gif
    14..gif
    43,8 KB · Wyświetleń: 31
  • 133..gif
    133..gif
    78,3 KB · Wyświetleń: 36
  • 2..gif
    2..gif
    42,4 KB · Wyświetleń: 34
Witam....

Ja wlasnie dzis wrocilam od naszej doktor i mamy juz ustalony termin. 17 marca mamy zglosic sie do szpitala a 19 marca bedzie miala zabieg podwiazania PDA w Warszawie na Dzialdowskiej.
Z jednej strony sie ciesze ze tak szybko (bo dzis byl dopiero termin ustalony) a z drogiej sie boje...Prosze o modlitew aby wszystko bylo ok.
Lekarz z Wawy nas pocieszyl ze na swieta bedziemy juz w domu..

A my dzis konczymy 6 Miesiecy...

Nadulec, jak będziesz w W-wie daj znać. Jak będzie można to z chęcią Was odwiedzimy i podtrzymamy na duchu, bądź doniesiemy potrzebne rzeczy. Chociaż z drugiej strony to chyba ja bym nie chciała odwiedzin. Będziemy myślami z Wami.
Livii jak masz ochotę to wyślij mi trochę tych kolorowanek.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry