Fredka1
Mama czerwcowa 06
Livii moja puściła po nim pawia. Nie podawałam jej go znowu bo nie wiem ile w buziaczku zostało. Mam nadzieje, że kaszel złagodnieje bo nie przeżyje 20 nieprzespanej nocy, 20 zmiany pościeli i 20 pawia na mojej piżamie. Cieszę się, że chociaż u Ciebie jest lepiej. Mi za 1 razem ten antybiotyk nie pomógł.
co mu nie zaloze cos czystego to wymiotuje i tak w kolko
z tego wszystkiego i ja sie jakos zle czuje tak mi jakos niedobrze i glowa boli ...
za to rano zawsze go biore do siebie i jeszcze spimy Michal budzi sie przede mna i juz sobie grucha albo wali mnie piescia po buzi ;-) ale najbardziej mi sie podoba jak ja sie budze otwieram oczy a on mnie obserwuje jak spie ;-)i jak widzi ze oczy otwieram to od razu tak sie pieknie usmiecha
no zacalowalabym go wtedy
a dzis mnie obudzil karuzela w lozeczku wstal i sam sobie wlaczyl 
dziecko spokojne. Albo tez wode jak z kranu puszcze to cisza dziecka nie ma. A jeszcze dzis uspilo go tluczenie kotletow ;-) tak patrzyl patrzyl az zasnal
Jak byłam u kardiologa z malutką to rozmawiałam z taką młodą mamusią, trzymała trzymiesięcznego synka na rękach i mówiła, że synek trafił do szpitala jak miał 11 dni , miał bakterie w moczu a potem w szpitalu zaraził się grypą jelitową i nie mieli nawet gdzie mu wbić wenflon, nawet w główce miał
Zdrowe dzieci to największy skarb!!