Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
100 lat dla Ali :-)
A u nas maly sukces, Amelka przespala caluska noc! Boziu jak dobrze pospac te 7 godzin bez przerwy :-) spala od 20 do 6, potem butla i dala jeszcze mamusi pospac do 7 :-) cudownie, mam nadzieje ze teraz juz bedzie tak spala...
U nas kolejny paskudny dzien, za oknem szaro :-( czekam tylko na paszport malej i spadam do Polski, a potem do Portugalii na urlop z Moim :-)
Hehe, pierwszy raz nie czuje sie chora :-) bo ostatnio zawsze jak wstawalam rano to cos mnie bolalo hehe. Jak tylko sie budzilam to marudzilam Mojemu ze, a to glowa, a to plecy, a to cos tam mnie boli :-) On juz sie z tego smieje. Mowi ze to normalne ze ja chora dopoki kawy nie wypije :-) ale tak wlasne jest. Jakbym miala z 10 lat wiecej. No a dzis wstalam z usmiechem :-) normalnie "swieto lasu" Amelka mamie zrobila. Mam tylko nadzieje ze to nie jednorazowa "przygoda"
A ja dalej wstaję ze 2-3 razy na smoka albo picie.Teraz staram się dawać butlę na noc i przetrzymać do 6 rano, bo właśnie liczę, że z czasem nie będzie chciałą budzić się na picie jak nie dają ukochanego mleka.
Jutro z rana lecę do Polski, już się doczekać nie mogę.I te upały i morze.....raj!!!
Monia22 a Ty z samej Gdyni jesteś? Bo ja z Przymorza.
Pozdrawiam mamuśki i bejbiska i poczytam Was pewnie dopiero za 2 tyg. Paaa
A ja mam pytanko.Czy stosujecie juz u Waszych pociech paste do zebow lub od kiedy macie zamiar? Ja dzis kupilam taka od 0-6 lat i sprobowalismy,malemu sie podobalo .Mamy cztery duze zabki i dwie male kropeczki,wiec moze to najwyzszy czas,zeby o nie zadbac odpowiednio????