reklama

Wrzesień 2009

reklama
cześć dziopki powiem wam, że troche to życie skomplikowane, pisałam wam że za tydzień miałam wrócić do pracy ale dziś byłam u kierownika i w tajemnicy powiedział mi, że jak wróce to dyrektor odrazu mnie zwolni dyscyplinarnie (paragraf się znajdzie) bo nie ma dla mnie miejsca:wściekła/y: i co teraz, intuicja podpowiada mi żeby dać sobie spokój z tą firmą:-(

Doriska to nie jest tak, że znajdą paragraf. Nie mają prawa, bo okres przeterminowania poważnego naruszenia obowiązków pracowniczych już dawno minął. Gdyby tak zrobili naruszyli by poważnie prawa pracownicze, a za to grożą poważne kary i nie wierzę, że poważny pracodawca tak postąpi. Chcą Cię zastraszyć, żebyś nie wróciła po prostu...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

P.S.
Jestem 3 tydzień na szkoleniu, jest bardzo fajnie, nowi ludzie, nowa praca, ale już nie mogę się doczekać powrotu do Gabrysi do domu:zawstydzona/y:

Moniczka cieszę się Twoim szczęściem!!! Jak wrócisz będziesz nową odrodzoną mamusią!
Doriska coż Ci mam napisać. Szok... Ja jestem na wychowawczym i płacę karę 2500 zł. Bardzo poważna firma licząca się na rynku, wiedzą jaką mam sytuację w domu i nic. Pisałam odwoływałam się... właśnie dostałam umowę ugody. Jak nie zapłacę wniosą sprawę do sądu. Żyć nie umierać.

Fredka co za karę płacisz, za to że jesteś na wychowawczym:eek:

Moniczkaleg to co piszesz się zgadza tylko że to miałoby być za coś co zrobie, był u nas taki przypadek, że koledze podrzucili taki jeden dokumencik i poleciał a miał na pieńku z dyrekcją, ale powiem Ci że wezmę Cię za wzór i też coś poszukam, bo nawet jakbym wróciła to nie wyobrażam sobie pracy w takim miejscu,

tak się właśnie traktuje kobiety które dają społeczeństu nowych obywateli, smutne

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry