reklama

Wrzesień 2009

reklama
Faktycznie fajne te łóżeczko takie kolorowe. My chyba kupimy rowerek biegowy na urodziny. Ali bardzo sie spodobala jazda na nim. Za niedlugo bedziemy chcieli Alcie wyprowadzic z naszej sypialni dlatego pytalam, gdzie Wasze dzieci sypiaja... Jeszcze zastanawiam sie nad materacem takim duzym na ziemie. Zwlaszcza, ze planujemy jeszcze 2gie dziecko. Sama nie wiem.

Zuziu moja Alcia śpi u nas w dużym pokoju tzn. w swoim łóżku. Jak tylko Ola rozpocznie na dobre chodzić do szkoły przerzucę małą do pokoju dziewczynek. W nim stoi piętrowe łóżko. Dół jest dla Ali i tam będzie spać.

Dzięki Fredko za odp. No muszę coś postanowić na dniach, bo Alicja strasznie się rozpycha i pewnie poświęcę znowu pare wieczorów na przyzwyczajenie jej na nowo do swojego łóżeczka. Ale dziś jestem umęczona, ALa wstała o 6 rano i za nic w świecie nie chciała sobie uciąć drzemki popołudniowej. Więc teraz marudzi na maksa, a mi już głowa pęka, tak jakby wyczuwała, że mam @ i daje jeszcze bardziej popalić mamusi;-)
A pro po nocnikowania to zapomniałam napisać jak pewnego dnia Alusia wysmarowała sobie buzię swoimi siuśkami! A tylko wyszlam na chwileczke do kuchni.... pocieszam sie - zawsze to mogla byc kupa ha ha Szczesce, ze jej akurat Ala sie brzydzi i na "bliski" kontakt z nia ma odruch wymiotny!

Moja Wiki nadal sie bawi odkrywczym domkiem,az w sumie w szoku jestem bo inne zabawki az tak ja nie ciesza. Łóżeczko super!takie dzieciece kolorowe :) fajny prezencik!Planuje takie kupic jak tylko zmienimy mieszkanie. My kupilismy Wiki kuchnię dostala juz wczoraj i bawila sie caly dzien dzisiaj tez od rana zobaczymy na jak dlugo bedzie ja cieszyc hehe :)A dzis dostaje prezent od babci i dziadka wozek dla lalki sportowy z nosidelkiem do lalki.

Sarenka, jak dla mnie to łóżko ma za małe boczne barierki, poza tym materac piankowy, z tego co czytałam minimalny z piankowych materacy dla dziecka to powinien być 8cm, a tu jest 6cm. Myśmy kupili łóżko z Ikei, z boczną barierką. Zastanawialiśmy się jeszcze nad mniej więcej takimi łóżko MONO 80x180 materac szuflada PROMOCJA (1785970449) - Aukcje internetowe Allegro ale też bez materaca żeby dokupić inny.
Odkrywczy domek u nas nadal jest hitem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry