• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2009

jak sie dolacza sygnatura to znaczy jak to jest ze np ninonka ma dokladnie ile dni pozostalo do porodu i ktory jest to dzien ciazy:tak:
_oli_ musisz sobie stworzyć suwaczek na jakiejs stronie (jest ich duzo np. suwaczek.pl lub poprostu jak podoba ci sie suwaczek ktorejs dziewczyny to kliknij na nim i otworzy cie sie stronka gdzie bedziesz mogla zrobic sobie swoj po podaniu daty OM lub daty porodu) i utworzony link do suwaczka wklejasz w ustawieniach w sygnaturze. Powodzenia :-)

reklama
witajcie
ja tylko melduje ze zyjemy, oboje...
wyszlismy ze szpitala
nie obeszło sie bez operacji:-(
rozciachali pół brzucha i wycieli guza, podczas badania sródoperacyjnego okazał sie łagodny więc zaszyli mnie i walczylam zeby wrócić do domu w dwupaku,
teraz bedziemy do siebie dochodzic, brzusio rośnie, rana sie goi ale ja nadal sie boje:-(

prosze trzymajcie kciuki
pozdrawiam serdecznie

Trzymam kciuki takze i ja tak mocno , dbaj o siebie i malenstwo

Kroptusia bardzo sie ciesze ze czujesz sie juz lepiej ,Ty takze odpoczywaj
Mama Sowka jestesmy z Toba ..........:tak:i trzymam kciuki

Mama Sówka daj znać po USG - trzymam kciuki, żeby okazało się, że wszystko w porządku
karola322 trzymam kciuki za USG :-)
naftanalek przy takich bólach i mdłościach nie dziwię się, że brak ci cierpliwości. Oby szybko minęły.
oli tu też możesz sobie poczytać o wstawianiu suwaczków https://www.babyboom.pl/forum/testy-f43/jak-wstawic-suwaczek-78/
syla ale przeżycia :-( Dobrze, że wszystko się udało, a teraz szybkiego powrotu do zdrowia życzę :-)
kroptusia super czytać takie pozytywne posty od ciebie :-)
karotka współczuję awanturki od rana, my mieliśmy wczoraj o jajka ;-) Ale przyznaję, że też z mojej winy. A m z pierogami na śniadanie, to chyba tobie zachcianek ciążowych pozazdrościł :-D
Idę do mamy na obiadek, a później może dziecko na spacer wyprowadzę ;-), bo wreszcie i zdrowie i pogoda są sprzyjające :-)

Witajcie dziewczyny

Niestety muszę się wypisać z wątku przyszłych mam na wrzesień 2009 r.
Moja ciąża obumarła i trzeba było ją usunąć:-(.
Życzę Wam wspaniałych dzieciątek i dużo zdrówka.
Pa Pa

Witajcie dziewczyny

Niestety muszę się wypisać z wątku przyszłych mam na wrzesień 2009 r.
Moja ciąża obumarła i trzeba było ją usunąć:-(.
Życzę Wam wspaniałych dzieciątek i dużo zdrówka.
Pa Pa

Bardzo bardzo mi przykro , wiem przez co przechodzisz , trzymaj sie cieplutko i dbaj teraz o siebie , to bardzo wazne po poronieniu ,
I zobaczysz ze za jakis czas wszysto bedzie OK i znow bedziesz myslala o fasolce
I zagladaj do nas czasem , jestesmy tu dla Ciebie i u nas zawsze mozesz sie wygadac jak nie bedziesz miala komu
Trzymaj sie cieplutko ........

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry