Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, a co na zgagę, bo nie daję już rady, spać w nocy nie mogę, juz nie wiem co mam jeść.POMOCY![]()
Dziewczyny, a co na zgagę, bo nie daję już rady, spać w nocy nie mogę, juz nie wiem co mam jeść.POMOCY![]()
PozdrawiamDziewczyny ja jedno głupie pytanie![]()
Wy liczycie tygodnie wg. miesiączki czy USG ? bo ja już nie wiem czym bardziej się sugerować ...
Iwonka - no to super, że z dzidzią wszystko ok. Uważaj na siebie! Super, że się odezwałaś!!!Czesc Dziewczynki :-) znowu jestem na przepustce ... W poniedziałek miałam robione USG, okazało się że mam nisko schodzącą kosmówkę i stąd te plamienia. Z dzieckiem wszystko dobrze ... W środę miałam tylko oddac mocz do badania i w czwartek wychodzic do domu, ale podczas badania ginekologicznego wyszukali u mnie jakiś stan zapalny i miałam robione płukanie. Z tego co mówił ordynator na dobre wyjdę dopiero około wtorku.
Calineczko - wiesz - w życiu nigdy nie wiadomo - jak już dzieciaczki podrosną może jeszcze o Tobie usłyszymy - a może raczej Ciebie :-) Ja to w ogóle śpiewać nie potrafię - dobrze, że są możliwości odtwarzania muzyki i dziecięcych kołysanekNie wiem czy to rodzinne czy nie bo ja zdecydowalam sie na rodzine a moja siostrzyczka narazie zajmuje sie swoja kariera ale bardzo ja kocham i tylko czasem mi smutno ze tak zadko sie spotykamy - ale los sam wybiera jak ma sie nasze zycie potoczyc........

kasiulka - dziękuję, że pytasz - więc z głową już troszkę lepiej- bynajmniej w ciągu dnia - ale wieczorami ból daje o sobie znać:-(Wiolawb: jak tam twoja głowa?? Jest ok?
Romcia - witamy!!! Więc pojawiły się pierwsze bliźniaczki na wrześniówkach 2009 :-):-):-) - choć ja nie ukrywam, że do pierwszego USG też myślałam, że i ja będę z parką w brzuszku śmigać. A pozwolę sobie zapytać - bliźniaki to rodzinna sprawa czy czysty przypadek?Witam wszystkie przyszłe mamusie.Mam na imię Roma a mój mąż Konrad.Noszę w brzuszku dwa maleństwa.Zapowiada się że przyjdą na świat w połowie września 2009 roku.Chętnie dołącze do reszty przyszłych babyboom'owych mam.Pozdrawiam serdecznie.Roma z Krakowa z mężem Konradem. :-)