Anek29
Fanka BB :)
-inka
tez klocilam sie o farby, tez o kuchnie
, za miesiac czeka mnie remont-generalny-sypialnia, pokoj dla dzidziusia i lazienka, ale juz sama siebie upominam ze o zadne kolory nie bede sie klocic, niewarto i tak za rok, dwa trzeba bedzie odswierzyc i pewnie znowu beda inne kolory
Juz nie moge sie doczekac az bede w Polsce, dziewczyny piszecie o sloneczku i cieple a tutaj u mnie za oknem deszcz i zimny wiatr
tez klocilam sie o farby, tez o kuchnie
, za miesiac czeka mnie remont-generalny-sypialnia, pokoj dla dzidziusia i lazienka, ale juz sama siebie upominam ze o zadne kolory nie bede sie klocic, niewarto i tak za rok, dwa trzeba bedzie odswierzyc i pewnie znowu beda inne kolory
Juz nie moge sie doczekac az bede w Polsce, dziewczyny piszecie o sloneczku i cieple a tutaj u mnie za oknem deszcz i zimny wiatr

Radośnie, bo wracam z bardzo udanych zakupów - dobrze, że mam tak blisko do Czech, bo tam za grosze można coś upolować. I tak zaopatrzyłam się w kurteczkę wprost stworzoną dla mojego brzuszka i tuniczkę na szelkach pod którą wszystkie stare koszulki mogę zakładać. Mąż mnie zabrał, bo dziś beczałam przed pracą, że nie mam co na siebie włożyć
Ale na pewno dacie sobie radę!!