reklama

Wrzesień 2009

-inka
tez klocilam sie o farby, tez o kuchnie:tak:, za miesiac czeka mnie remont-generalny-sypialnia, pokoj dla dzidziusia i lazienka, ale juz sama siebie upominam ze o zadne kolory nie bede sie klocic, niewarto i tak za rok, dwa trzeba bedzie odswierzyc i pewnie znowu beda inne kolory:laugh2:
Juz nie moge sie doczekac az bede w Polsce, dziewczyny piszecie o sloneczku i cieple a tutaj u mnie za oknem deszcz i zimny wiatr:crazy:

reklama
Tęczowych pisanek,
na stole pyszności,
mokrego dyngusa
i wspaniałych gości.
Niech to będzie czas uroczy,
życzę miłej Wielkanocy.

wielkanoc.jpg

Właśnie wróciłam do domku ... byłam u koleżanki na nowym mieszkaniu :-) pośmiałyśmy się, pogadałyśmy, powspominałyśmy nasze wspólne wybryki sprzed lat hehe ... bardzo pozytywny dzień ... oby więcej takich.

Dziewczynki witam bardzo radośnie :-D Radośnie, bo wracam z bardzo udanych zakupów - dobrze, że mam tak blisko do Czech, bo tam za grosze można coś upolować. I tak zaopatrzyłam się w kurteczkę wprost stworzoną dla mojego brzuszka i tuniczkę na szelkach pod którą wszystkie stare koszulki mogę zakładać. Mąż mnie zabrał, bo dziś beczałam przed pracą, że nie mam co na siebie włożyć:-D:-D

Filantropku nie martw się, bo niewiele z nas skończy na tych książkowych kilogramach ;-)Przecież na pewne rzeczy nie mamy wpływu. A poza tym 3kg na plusie w tym czasie to naprawdę niedużo. No i staraj się nie denerwować przed usg :-D ja to niemogę się doczekać....

Anek29 przede wszystkim pozytywne myślenie!! To jest to co nasze dzidziusie lubią najbardziej!! :-D

Krpotusia i Syla na parszywych szefów jeszcze sposobu nie ma. Mnożą się jak insekty :wściekła/y: Ale na pewno dacie sobie radę!!:tak:

naftanalek oby droga porotna minęła spokojniej i wygodniej. Pozwól rodzince dbać o siebie, dużo wypoczywaj!!:-D

Romcia cieszę się, że Twoje bobaski mają się dobrze :-D Jakie tomusi być fantastyczne uczucie - dwa szkrabiki. Ja przy jednym wariuję :-D:-)

Inka jeszcze troszkę!! Niedługo będziesz nam opisywać ten piękny dzień. Przed są nerwy, ale po...... :-D

Dziewczynki ja również życzę Wam WESOŁYCH ŚWIĄT i wszystkiego dobrego nie tylko w nadchodzących dniach!!!!

Dziewczyny Ratunku!!!

Podejrzewam że po oliwce, którą smarowała na kark mi masażystka wysypało mnie.:szok::szok::szok::szok::szok:

Nie swędzi na szczęście ale wygląda okropnie. Małe czerwone krosteczki po obu stronach przedramion...:szok::szok::szok::szok::szok:
Masażystka powiedziała żebym wapno wypiła, ale nie wiem czy mogę(??????????)
a mój lekarz poza zasięgiem :no::no::no::no:
na domiar złego piec CO nam padł i woda zamiast ciepłej leci letnia i miska z wodą się kłania :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. ;-)

reklama
Dziewczyny Ratunku!!!
Podejrzewam że po oliwce, którą smarowała na kark mi masażystka wysypało mnie.:szok::szok::szok::szok::szok:
Nie swędzi na szczęście ale wygląda okropnie. Małe czerwone krosteczki po obu stronach przedramion...:szok::szok::szok::szok::szok:
Masażystka powiedziała żebym wapno wypiła, ale nie wiem czy mogę(??????????)
myślę, że wapno nie zaszkodzi, tylko nie za dużo... A na pewno złagodzi Twoją wysypkę :tak:
Mi powracają objawy zapalenia skóry (miałam w ubiegłym roku) lekarz powiedział, że mam pozmieniać proszki, znów tylko emolium do kąpiei itp no i wapno w razie swędzenia. Dlatego myślę, że nie szkodzi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry