reklama

Wrzesień 2009

witam juz w świątecznej atmosferze ..... :tak: właśnie wróciłam z ostatnich zakupów, juz nic wielkiego, pieczywo, surówka i bajery do koszyczaka a zmęczona jestem jakbym maraton zaliczyła :tak: ale na szczęście teraz pełen relaks, M zabrał małego na wycieczke motorem wiec wypoczywam ......:tak:

Jaj przepięknie malowanych,
Świąt słonecznie roześmianych,
W poniedziałek dużo wody,
Zdrowia, szczęścia oraz zgody,
Z okazji Wielkiej Nocy życzy...

Kasia z M i z Kacperkiem

reklama
Hey Dziewczynki
Ja również życzę, zdrowych pogodnych, wesołych świąt oraz niemokrego śminguska:) No i oczywiście pięknych zdrowych kurczaczków ... wrześniowych:)
522.gif

Nareszcie zakończyłam pichcić, jedno ciasto się nie udało i wyląduje w koszu :angry::wściekła/y: Teraz tylko ogarnąć z grubsza to co porozrzucane i przygotować ciuszki na jutro - z tym problem bo mam tylko dźinsy a to trochę mało elegancki strój.

Zdrowych Radosnych i Pogodnych Świąt Wam życzę!

**___**
_**___**_________*** *
_**___**_______**___ ****
_**__**_______*___** ___**
__**__*______*__**__ ***__**
___**__*____*__**___ __**__*
____**_**__**_**____ ____**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*#o
___oo_______o#$#o
__o##o______o####o
_o#$###o__o#$#$#$#o
o#####$o@@o########o
o#$#$#o@@o##o#####o
_o##__o##o_o##o
____o#$#o___o#$#o
__o#$$#o_____o####o
__o#$#o_____o######o
_o###o_______o#o#o#o
_o#o#o________o###o
__o###o________o#o
___o#o#________o
____o#o#
____o###
_____o#o
______o Skacze zajączek po lesie
i życzenia Wam wszytkim niesie.
Przez pisanki przeskakuje,
Alleluja wykrzykuje,
potem znika w długich susach
cały mokry od dyngusa!
WESOLYCH SWIAT!!!

Kroptusia zaczęłam z wagą 59 kilo przy wzroście 168 cm i mam +6 kilo, on po prostu ostatnio przeczytał jakieś amerykańskie badania ,że kobieta z normalną wagą nie powinna przytyć więcej niż 10 kilo, a z nadwagą 6 . Wydaje mi się to zupełną bzdurą, zawsze misiałam uważać na to co jem - czasem było to trochę sałatki i owoc i tylko dlatego udawało mi się utrzymać jako taką wagę , ale teraz przecież nie wyżywię dwóch osób o sałatce i jabłku, kazał mi nie przytyć więcej niż 1 kilo a wtedy musiałabym nic nie jeść. Też chciałabym przytyć jak najmniej ale boję się zrobić małemu krzywdę tak się ograniczając.No i stres gotowy

29f93995.gif

Kolorowych jajeczek,
wacianych owieczek,
rozkicanych króliczków,
pyszności w koszyczku!
A przede wszystkim udanego uciekania
w dniu "wielkiego lania"

I tego co dla nas i naszych maluszków najważniejsze zdrowia i odpoczynku
:-)

reklama
Nareszcie zakończyłam pichcić, jedno ciasto się nie udało i wyląduje w koszu :angry::wściekła/y: Teraz tylko ogarnąć z grubsza to co porozrzucane i przygotować ciuszki na jutro - z tym problem bo mam tylko dźinsy a to trochę mało elegancki strój.

Zdrowych Radosnych i Pogodnych Świąt Wam życzę!
Nie martw się nie tylko Tobie ciasto nie wyszło.:wściekła/y: Mazurek owszem super aż mi już ślinka cieknie :-D ale babka gotowana nam nie wyszła:no: A tak ładnie wyglądała:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry