post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
kolejna babeczka:-):-):-):-) Gratulacje
Będzie miał Łucjan wybór

Będzie miał Łucjan wybór

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-)

oby nie kończyło się więcej tak jak ostatnio....
nie smaruję niczym i czekam, czekam.... 

cayoo - gratuluje, ja tez liczyłam na chlopczyka, ale chyba jest rok na parki![]()
same baby sie robią na wrzesniu:-)

cayoo gratuluję dziewczynki!!
Ej! nie szalejcie tak, bo wyczerpiecie mi limit na dziewuszki hihihi![]()

;-)Wracam dziś ze spaceru i spotkałam po drodze moja gin. PijanąZnaczy była ewidentnie wstawiona. Ja wiem że każdy po pracy ma prawo zabalować, ale przyznam że dziwnie się czułam mówiąc jej dzień dobry.
![]()

ale juz nie placze a ja sie tylko pytam czy zyje - a on- tak mama spadlem tylko 
, nogi caly czas maja poobijane a Julka ciagle jeszcze nie pamieta gdzie sa sciany w naszym nowym domu - idzie i nagle tylko slysze buuuuum - a to sciana mej corci na drodze stanela
czasami sama nie wiem czy sie o nie bac i martwic czy smiac sie z tych ich upadkow
, teraz mam nadzieje ze juz wszystkie mi wyszly chyba ze jakis 9 sie znajdzie
;-)
ale mój brat jeszcze kilka dobrych lat temu też taki był, jak kiedyś przytrzasnął sobie rączkę szawką to pamiętał przez 1 dzień, że szafka jest "nu-nu" ale na 2 dzień znów było trzaskanie szafką - już siły nikt do niego nie miał - UPARCIUCH 

dobrze, że poszło w cholere! I oby już nie przyszło....

bo już dość miałam go!
ale te dziewczynki szaleją, a chłopcy gdzie??? Ciekawe co dla mnie zostanie, bo jak tak dalej pójdzie to limit dziewczynek się wyczerpie.... ;-) hehehe.

bo też studiuje ale aktualnie nie pracuje, ale wiem jak to jest uczyć się i studiować.... 

ale mam nadzieje, że szybko minie 

Moja spadła w wakacje ze schodków ogrodowych (4 są) i od tego czasu woła o pomoc przy schodzeniu z nich, a tak to było"sama, sama", ale z innych już całkiem sama schodzi i się nie boi
A pomysły dzieci są momentami przerażająco nieprzewidywalne
;-)
Ale może to rodzinne, bo córeczka łagodnie przechodziła ząbkowanie- tylko się śliniła, teraz też ząbkuje ostatnie piątki jej idą i nic nie marudzi
A może byś takich żeli do ząbkowania dla dzieci spróbowała? one są na pewno bezpieczne, a może jakaś ulga by była...