calineczka76
Fanka BB :)
Wszystkie sobie smacznie spicie a ja dopiero teraz znalazla chwilke aby cos tu napisac i przeczytac , czasem mam wrazenie ze weekend jest bardziej meczacy niz normalny tydzien 
Henrietta - to bardzo smutne i przykre co spotkalo Twoja kuzynke , co spotyka tak wiele rodzin bo sama znam rodziny ktore stracily dzieci w taki sposob , teraz to chyba zadne slowa nie pomoga , ale Twoja kuzynka powinna wiedziec ze ma oparcie w Was - rodzinie , jesli bedzie tego potrzebowac po prostu badz dla niej i dla jej meza tez bo on tez latwo nie ma , modle sie aby Bog obdarzyl ich spokojem
Reniferku nie denerwuj sie , zobaczysz ze wszystko bedzie OK , nie mozna miec tak czarnych mysli - pociesz sie tym ze ja moje usg mam dopiero 11 czerwca
i musze czekac tak dlugo , glowa do gory - wszystko bedzie dobrze
Michasia gratuluje slubu rowniez , zobaczysz zanim sie obejzysz bedzie juz po wszystkim ;-)
Fredka - ja rowniez trzymam kciuki za Ciebie i malenstwo
No coz a teraz zmykam bo musze wykapac moje pociech i utulac je do snu bo jutro znow szkola .......
Dobranoc

Henrietta - to bardzo smutne i przykre co spotkalo Twoja kuzynke , co spotyka tak wiele rodzin bo sama znam rodziny ktore stracily dzieci w taki sposob , teraz to chyba zadne slowa nie pomoga , ale Twoja kuzynka powinna wiedziec ze ma oparcie w Was - rodzinie , jesli bedzie tego potrzebowac po prostu badz dla niej i dla jej meza tez bo on tez latwo nie ma , modle sie aby Bog obdarzyl ich spokojem
Reniferku nie denerwuj sie , zobaczysz ze wszystko bedzie OK , nie mozna miec tak czarnych mysli - pociesz sie tym ze ja moje usg mam dopiero 11 czerwca
i musze czekac tak dlugo , glowa do gory - wszystko bedzie dobrze Michasia gratuluje slubu rowniez , zobaczysz zanim sie obejzysz bedzie juz po wszystkim ;-)
Fredka - ja rowniez trzymam kciuki za Ciebie i malenstwo
No coz a teraz zmykam bo musze wykapac moje pociech i utulac je do snu bo jutro znow szkola .......
Dobranoc