E
Elunia1609
Gość
ja chyba bałabym się do niej jechać ... widząc kobietę w ciąży może jeszcze bardziej przeżywać:-(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ALe cos tam sie znalazlo

Czasem ^taka samotnosc w malzenstwie jest potrzebna, tylko Ty i M:-)My sami jestesmy tylko jak jedziemy do PL, wtedy czujemy sie jak bysmy byli zaraz po slubie

Mnie się wydaję, że w niektórych przypadkach żadne słowa nawet minimalnie nie złagodzą bólu i cierpienia, na pewno Twoja kuzynka powinna mieć teraz opiekę psychologa:-(A Ty postaraj się nie myśleć o tym, choć wiem że to bardzo trudne, ale musisz ciągle myśleć o swoim maleństwu, myśleć pozytywnie

Ale zestaw na jutro naszykowany;-)Spokojnej nocy dziewczyny, pozytywnych myśli i dobrej energii:-);-)

Może to znak, że mam iść już na l4??!! 

chyba nie miałabym odwagi i sumienia teraz jej sie pokazac na oczy z moim powiększającym sie brzuszkiem, staram sie o tym nie myslec, ale popatrzcie jakie zycie potrafi być okrutne ona tak cieszyła się z tej ciąży, a tutaj jakieś głupie zakażenie krwi , jeden moment i po wszystkim.Nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co mozna czuć w takiej chwili. Wczoraj sie dowiedziałam ,że dostali ciało do domu i będą robic pogrzeb.
niekiedy los potrafi byc bardzo okrutny ...
Kupuje mi jogurty,owoce,Actimele i słodycze...Nie ma to jak babcia.:-)