jagoooodka
Fanka BB :)
Witam w sobotni poranek!
Wszyscy śpią chyba.... ;-)
Ja dziś na nogach od 5.30
Jakoś tak wyszło, że się wyspałam. Zaraz biorę plecak i idę na zakupki, po drodze jakieś zdjęcia sobie pocykam, potem w planach jest mycie okien, bo na święta mi się nie chciało ;-)
No i miodek muszę rozlać do słoiczków, pierwszy raz robimy miodek z mleczy - zobaczymy co też z niego wyjdzie :-)
agawa u mnie tez na początku cukier był 75. A badanie z glukozą ma określić ryzyko wystąpienia cukrzycy ciążowej. Koleżanka na początku miała fajny cukier a w połowie 6 miesiąca stwierdzono u niej cukrzycę ciążową.
Co do skurczy to pomidorki i bananki!! Jedzcie ile wlezie!!
Calineczko chwalić nie ma co
. Ale chyba działa naturalna reguła wzajemności. My jesteśmy dobre dla naszych mężów, to i oni dla nas się starają. Jakie to proste i sympatyczne 
Wszyscy śpią chyba.... ;-)
Ja dziś na nogach od 5.30
Jakoś tak wyszło, że się wyspałam. Zaraz biorę plecak i idę na zakupki, po drodze jakieś zdjęcia sobie pocykam, potem w planach jest mycie okien, bo na święta mi się nie chciało ;-)No i miodek muszę rozlać do słoiczków, pierwszy raz robimy miodek z mleczy - zobaczymy co też z niego wyjdzie :-)
agawa u mnie tez na początku cukier był 75. A badanie z glukozą ma określić ryzyko wystąpienia cukrzycy ciążowej. Koleżanka na początku miała fajny cukier a w połowie 6 miesiąca stwierdzono u niej cukrzycę ciążową.

Co do skurczy to pomidorki i bananki!! Jedzcie ile wlezie!!

Calineczko chwalić nie ma co

. Ale chyba działa naturalna reguła wzajemności. My jesteśmy dobre dla naszych mężów, to i oni dla nas się starają. Jakie to proste i sympatyczne 

Straszne