reklama

Wrzesień 2009

Witam w sobotni poranek!
Wszyscy śpią chyba.... ;-)
Ja dziś na nogach od 5.30 :rofl2: Jakoś tak wyszło, że się wyspałam. Zaraz biorę plecak i idę na zakupki, po drodze jakieś zdjęcia sobie pocykam, potem w planach jest mycie okien, bo na święta mi się nie chciało ;-)
No i miodek muszę rozlać do słoiczków, pierwszy raz robimy miodek z mleczy - zobaczymy co też z niego wyjdzie :-)

agawa u mnie tez na początku cukier był 75. A badanie z glukozą ma określić ryzyko wystąpienia cukrzycy ciążowej. Koleżanka na początku miała fajny cukier a w połowie 6 miesiąca stwierdzono u niej cukrzycę ciążową. :sorry:

Co do skurczy to pomidorki i bananki!! Jedzcie ile wlezie!! :-D

Calineczko chwalić nie ma co:no::-D. Ale chyba działa naturalna reguła wzajemności. My jesteśmy dobre dla naszych mężów, to i oni dla nas się starają. Jakie to proste i sympatyczne :-D

reklama
muszę przyznać, że namachałyście sporo, ja na nic nie mam czasu, zabrałam sie z męzusiem za porządki generalne, teraz zmykam na zakupy, chcę córci rower kupić, i jakieś małe zakupki do domu, potem obiadek i zmykamy gdzieś "odpocząć"
A co do skurczu łydek, to nie wspominajcie:)

Miłego odpoczynku!

A tak w ogóle to zaczął mi się wczoraj 20-sty tc. To już półmetek. Teraz to albo będzie się dłużyć albo już "z górki".:-) Zobaczymy. Martwi mnie jedynie to, że boli mnie ta moja prawa strona kręgosłupa i podbrzusza. Może wytrzymam do 11ego - bo wtedy mam kolejną wizytę.
No i zazdroszczę wszystkim mamom, które już intensywniej czują ruchy swoich pociech. Moja to jakaś taka leniwa :rofl2:.

A dziś na wieczór jedziemy do mojego brata na grilla. Ma być koło 15 osób i...wszyscy razem mamy spać :baffled:. Hm...tzn w jednym pokoju. Oczywiście mi szykują odpowiednie posłanie, ale i tak jakoś czuję się nie najlepiej jak o tym pomyślę.... No ale cóż. Zobaczymy jak to będzie.

Ja właśnie dlatego nie oglądam takich filmików, bo bym dostała psychozy do końca ciąży :-D:-D:-D:-D Aczkolwiek nie powiem,ciekawość robi swoje.:-p
Mój m pojechał na giełdę po jakąś grafikę do kompa,zupełnie się na tym nie znam :no:, ale przynajmniej w ciszy i spokoju jem śniadanie.:-D:-D:-D
Na skurcze,jak już dziewczyny wspominały,to magnez i masaż :-) Mnie do niedawna dosyć często łapały,to m mi jakoś rozciągał,naciągał itp,ale przechodziło. ;-) Gorzej było jak byłam sama...nie odważyłam się ruszyć,bo bolało jak jasna cholera.:no:
Ogólnie,to poza tym nic nowego,moja odliczanka wskazuje już TYLKO 9 dni do USG :-):-):-) Założę się,że przyszły weekend będzie mi się baaardzo dłużył.

No i właśnie nie ma co oglądać takich horrorów!!!:-D
Wystarczy, że same przez to przejdziemy, a takie filmiki jeszcze wzmagają różne strachy i obawy.
Osobiście trzymam się z dala :tak:

Inka nie martw się, myślę, że może być wesoło w tak licznym gronie ;-)

A ja już po zakupkach i sesji fotograficznej, po wstępnym sprzątaniu, ale niestety mycie okien na horyzoncie :szok::no::sorry::rofl2:
A miodek fajny wyszedł, trochę za bardzo się leje, ale może jak postoi będzie lepszy :-D

reklama
Witam mamuski
Ale z Was niektorych ranne ptaszki:-), ja wlasnie wstalam jem sniadanko i tak sobie czytam i mysle co by tutaj dzis robic, Piekna pogode dzisiaj mamy:tak:-narazie bo tutaj szybko to sie zmienia:tak:
i zdecydowalismy dzis zrobic sobie grila na plazy a chlopaki polowia sobie rybki-Plan fajny-zobaczymy czy sie uda:-)
Powiedzcie mi jak tam z zachciankami u Waszych partnerow-bo moj to czasami sie zastanawiam kto tutaj jest w ciazy;-) ciagle ma na cos ochote-ostatnio na ptasie mleczko WANILIOWE, potem na kebab-jak tam u Was z tymi mezczyznami:-D
Rezeda Skurcze mialam jak do tej pory raz w nocy-ale w kazdej nodze naprzemian przez cala noc Potem przeczytalam zeby jesc pomidorki, banany i jablka-tak robie i skurcze NARAZIE nie wracaja:-) Zycze tego samego bo pamietam, jak po tej noce, tez ledwie chodzilam;-)
-inka moj maluszek czasami rusza sie caly dzien-dosc intensywnie ha ha, a na drugi dzien cisza-jakby odpoczywal po charcach, nie martw z maluszkami jest tak jak z nami jeden dzien mamy energie gory przenosic a innego nic nam sie nie chce:tak:
jagoooodka-u mnie tez by wypadalo okna umyc-ale narazie udaje ze tego nie widze:laugh2:
iwona85cz jesli chodzi o porod to wmawiam sobie ze mnie nie bedzie bolalo i ze bedzie szybko, staram sie o tym nie myslec, :baffled:
Trzymajcie sie cieplutko, milego dnia:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry