olinka2009
Fanka BB :)
Hej
ja to juz od 6ej nie spie i nie moge tego zrozumiec, bo jestem niewyspana oczy mi sie zamykaja a obudze sie i koniec!
Ja postanowilam, ze nie bede ogladac filmow o porodach!
Nie chce sie stresowac, wole przejsc ciaze w swiadomosci, ze dziecko sie rodzi 1nym kichnieciem
Niedlugo wybieram sie do sklepu z wozkami na pierwsze rozpoznanie terenu i towaru- jakie sa modele, ceny itp
Ale na razie nie kupie i tak bo czekam az poznam plec malenstwa , a USG mam za 10 dni- wiec moze wtedy ....
Milego dnia
ja to juz od 6ej nie spie i nie moge tego zrozumiec, bo jestem niewyspana oczy mi sie zamykaja a obudze sie i koniec!

Ja postanowilam, ze nie bede ogladac filmow o porodach!

Nie chce sie stresowac, wole przejsc ciaze w swiadomosci, ze dziecko sie rodzi 1nym kichnieciem

Niedlugo wybieram sie do sklepu z wozkami na pierwsze rozpoznanie terenu i towaru- jakie sa modele, ceny itp
Ale na razie nie kupie i tak bo czekam az poznam plec malenstwa , a USG mam za 10 dni- wiec moze wtedy ....
Milego dnia

Magnez piję. Niestety mam mega przesuszoną skórę! Nie działa już na to nic, smaruję się z 3 razy dziennie, ale to i tak za mało. 

Po prostu przechodzę okres (fakt,że dość długi) całkowitego zaniku jakichkolwiek chęci do zrobienia czegokolwiek pożytecznego.