reklama

Wrzesień 2009

Hej
ja to juz od 6ej nie spie i nie moge tego zrozumiec, bo jestem niewyspana oczy mi sie zamykaja a obudze sie i koniec!:angry:

Ja postanowilam, ze nie bede ogladac filmow o porodach!:baffled:
Nie chce sie stresowac, wole przejsc ciaze w swiadomosci, ze dziecko sie rodzi 1nym kichnieciem:tak:

Niedlugo wybieram sie do sklepu z wozkami na pierwsze rozpoznanie terenu i towaru- jakie sa modele, ceny itp
Ale na razie nie kupie i tak bo czekam az poznam plec malenstwa , a USG mam za 10 dni- wiec moze wtedy ....

Milego dnia:happy:

reklama
Dziś już lepiej z tą moją nieszczęsną nogą. Aczkolwiek jeszcze troszkę boli. Pomidory jem w dużych ilościach, to samo z bananami. To jest mój hit ciążowy :-p Magnez piję. Niestety mam mega przesuszoną skórę! Nie działa już na to nic, smaruję się z 3 razy dziennie, ale to i tak za mało. :wściekła/y:

rezeda pij dużo wody i może stosuj jakieś maseczki nawilżające? Albo taka domowa, czasami sobie zafunduję taką z miodu,cytryny i oliwy.:-)
Mnie się grzeje pizza w piekarniku. Niekoniecznie najzdrowsze pożywienie,ale nie mogę się czasem powstrzymać. Poza tym po co mam potem chodzić przez 2 dni zdenerwowana i sfrustrowana z powodu niemożności zjedzenia pizzy.:-D:-D
Wpadłam na genialny pomysł zapisania się do biblioteki i...na pomyśle się skończyło,bo nie chce mi się do niej ruszyć czterech liter. Mój m mówi,że jestem nienormalna,ale to nieprawda. :sorry:Po prostu przechodzę okres (fakt,że dość długi) całkowitego zaniku jakichkolwiek chęci do zrobienia czegokolwiek pożytecznego.:-D:-D:-D

ale ja sie dzis relaksuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
oddalismy małego do dziadków na 4 dni i jestesmy juz po kinie, obiadku i lodach... czeka nas jeszcze kolacja na balkonie i wspólna kąpiel :-D jak za dawnych czasów :laugh2:
poczytam później!

Reniferku, jak Ci zazdroszczę:-) Ja cały weekend bez M, bo pojechał na rajd samochodowy. Sama go wysyłałam, bo to będzie ostatni jego wolny weekend i niech się trochę zrelaksuje. On nie chciał mnie zostawiać na 3 dni ale się uparłam, żeby pojechał, bo wiem, jak mu zależało. No a teraz się nudzę sama i troszkę tęsknię. Ale tak to jest, jak się chce być dobrą żoną :-)

Cześć kochane.
Wpadłam tylko na chwilkę żeby powiedzieć że dzidzia się uaktywniła, nie wiem czy to po czekoladzie ale z chęcią ją zjadłam .:-p W ogóle jem dużo słodyczy mniam:laugh2:
Już jestem spokojniejsza i mam nadzieje że już będzie się dzidzia ruszała.....
Dzięki dziewczynki za wsparcie. Buźka
Jutro nadrobię może pościki bo u mnie taaaak mało czasu.

a ja jestem przerazona- przedwczoraj kuzynka mojego męża, która miala termin 4 dni przede mną czyli na koniec sierpnia urodziła swoje maleństwo - ważyło 520 gram i żyło tylko godzinkę.Podobno przyczyną było zakazenie krwi. Muszę do niej zadzwonić tylko co mam jej powiedzieć

reklama
a ja jestem przerazona- przedwczoraj kuzynka mojego męża, która miala termin 4 dni przede mną czyli na koniec sierpnia urodziła swoje maleństwo - ważyło 520 gram i żyło tylko godzinkę.Podobno przyczyną było zakazenie krwi. Muszę do niej zadzwonić tylko co mam jej powiedzieć

nie wiem, żadne slowa tu nic nie dadzą... moze lepiej do niej pojechac jesli masz blisko i po prostu przy niej byc... :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry