reklama

Wrzesień 2009

Calineczka:-D:-D:-D nie chwal nie chwal bo się zepsuje:tak::-):-):-)
Gratuluję wytrzymałych nerwów, to może ja z Tobą pójdę na to USG co????:-D:-D:-D:-D:-D a z drugiej strony to fajnie mieć taką niespodziankę:tak::tak::tak: tylko ja bym nie wytrzymała:-D
princi, Anek placki ziemniaczane powiadacie??? hmmm no no kurcze smaka robicie.
Mnie dzisiaj młody kazał rano jajecznicę smarzyć a na obiad leniwe :tak::tak::tak::tak: oh ten chłopak....

reklama
Mój też mył przez pewien czas podłogę ;-) w sumie co jakiś czas teraz też myje, czasem wolę sama to zrobić, chyba, że już czuję się tak podle, że nie jestem w stanie.
Dziewczyny, wczoraj obudziłam się z potwornym skurczem lewej nogi, nie umiałam nią ruszyć ani nic, wyłam z bólu dosłownie. No i dziś znowu coś z tą nogą nie tak jest. "kuśtykam" na nią. Strasznie boli łydka, tak jakby coś w środku siedziało, nie wiem jak to nazwać. Masaż nie pomaga, próby rozchodzenia też nie. Ehhh, nie wiem co robić z tą nogą.

Oj, tez mnie łapią czasem takie skurcze w nodze :no: Najczęściej w palcach u stopy, ale to nie takie bolesne jak czasem w nocy obudzi mnie skurcz łydki :szok: on jest chyba najgorszy.:no: Teraz już mnie tak nie męczą pije magnez.
W ogóle to jak u Was z wynikami morfologi, cukru, żelaza itd.?? U mnie wyjątko wo dobre. Gin. się śmiała że jak na takie huherko mam bardzo dobre wyniki morfologi. Cukier też w porządku, choć z miesiąca na miesiąc spada. To pewnie sprawa tego że odrzuciło mnie od słodyczy. :sorry: Najpierw było 95->88->80-> teraz mam 70 czyli równo dolna granica. Za miesiąc czeka mnie picie glukozy. Ciśnienie niskie ale w normie. Zawsze miewałam niskie. Żelazo w normie czyli anemi nie muszę się obawiać. Cieszę się póki co że wszystko jest ok. :tak::tak:

My się zdecydowaliśmy na krótki urlopik i wracamy na usg na 7 maja.
Wprawdzie to objazdówka u rodzinki na wsi ale dla mnie to cudowna odmiana od siedzenia w mieście w bloku. Troche mnie wytrzepało na tych naszych polskich drogach bo mamy niezbyt wygodne auto. Narazie jesteśmy u rodzinki 100 km od nas a pozniej jeszcze do przjechania 250 km. Miejmy nadzieję że się będę dobrze czuła i pojedziemy dalej a nie będziemy musieli wracać do domu. Dziś opaliłam nieco dekolcik i bladego buziaka;-)

Wiecie co? No masakra haha :-D Moj M kupil mi dzis takie blyskawiczne placki ziemniaczane i mowi,ze nie bedzie juz tarl ziemniakow ! hahaha ale sie usmialam :rofl2: A ze ja wiecie paznokietki i te sprawy, to tez bym nie tarla.. wzielam i zrobilam te blyskawiczne placki i smakuja jak.. pyzy ziemniaczane.. bleh nic a nic z plackow n ie maja chyba.. :sorry:

To samcznego dla wszystkich ktorym ochoty narobilam na placuszki :-D

Polski sklep mistrzostwo! Ceny nizsze niz w innych polskich sklepach :tak: takze gucio.

A teraz ide zrobie sobie truskaweczki ze smietana i cukrem! Mniam ! :rofl2::-D:rofl2::-D

Milego wieczorka dziewczynki ;-)

Witam!

Melduję że wróciliśmy z basenów cali i zdrowi ale i.. padnięci :-D.
No może trochę mniej niż reszta, bo ograniczałam pobyt w basenie do lekkiego pływania i spacerów :-). Czuję się bardzo dobrze i to chyba prawda że basen jest jak najbardziej dla nas wskazany.
Ale muszę przyznać że jak dla mnie to trochę przereklamowany ten akuapark w Libercu.Wyobrażałam go sobie trochę inaczej :rofl2:. A może dlatego tak sądzę, bo nie mogłam skorzystać ze wszystkich atrakcji :rofl2:.
I jeszcze jedno. Niesamowite uczucie kiedy patrzy się na takie malućkie dziecko w kółku, które cieszy się z pobytu w wodzie.:-).

Dobrej nocy wszystkim!

My też mamy opłacone wczasy nad morzem (od 29czerwca do 10 lipca). Też się boję tej drogi bo jednak ze Śląska to trochę daleko, ale mam nadzieję że wrócę do domu w całości :tak:

reklama
Witam już w maju, dziewczyny coraz bliżej nam już do tego wymarzonego dnia:tak:;-) My dziś byliśmy na grillu, nawcinałam się kiełbaski i mięska mniam, ale wróciłam padnięta, jednak takie siedzenie już męczy, ciekawe ile wytrzymam w niedzielę na komuni, pewnie wyciągnę męża i małą na spacerek w trakcie imprezki:tak:Wiecie ja mam ostatnio smaki na lody i frytki hiihii, do zdrowej żywności tego nie można zaliczyć, ale cóż kiedy takie akurat smaki mi chodzą po głowie:-pRezeda wiem dokładnie co znaczy taki skurcz, mnie nieraz jak złapie to boję się w ogóle ruszyć nogą, ale mnie pomaga masaż, który wykonuje mi mąż, zresztą kiedyś sporo grał w piłkę nożną i musiał sobie radzić z takimi skurczami, więc chyba wie gdzie ucisnąć i jak rozmasować, bo faktycznie po chwili przechodzi:tak:A odnośnie męża to pochwalę go trochę, mój lubi jak jest czyściutko, nie to że jakiś pedancik, ale lubi posprzątać, wytrzeć kurze i nieraz mi kuchnię posprząta, tak więc w tej kwestii to nie mogę narzekać:-D:-DAlex ja mam cukier prawie od początku ciąży 75, hemoglobinę mam dobrą choć już sporo spadła a ciśnienie zawsze miałam niskie a teraz to nawet miewam 90/50 ale lekarka mówiła mi że kobieta w ciąży musi uważać jak ma za wysokie ciśnienie a niskie niczym nie grozi;-);-)Ja w pierwszej ciąży nie piłam glukozy i nie wiem czy teraz mnie ginekolog wyśle na takie badanie a dokładnie to czemu ono służy??No to dalej życzę udanego weekendu majowego:tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry