Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nic nie stoi na przeszkodzie, aby je jeść.
w miasteczku teściów jest fabryka właśnie krówek i przepysznych śliwek w czekoladzie których nie lubiłam a w ciąży hmmm - zajadam się nimi 

Wątpię żeby truskawki uczulały dzidziusia jeszcze w brzuszku.Ja jestem strasznym alergikiem, non stop na lekach, bo innaczej nie daję rady i w poprzednich ciążach niczego sobie nie żałowałam a już najmniej truskawek i moje dzieci nic- zero alergii na nic, więc tym razem sobie też nie żałuję.
A mnie dziś w nocy trzy razy chwycił skurcz łydki i dzisiaj ledwo chodzę tak mnie boooooli a zaraz jadę na weselei coś mi się wydaję że nie przetańczę tej nocy;-)

no a co do kawki to narobiłyście mi smaku na tą piankę z capucino, dobrze że tu wszystkie nie mamy smakowitych ników jak: beza, toffi czy krówka (którymi zresztą się obżeram)w miasteczku teściów jest fabryka właśnie krówek i przepysznych śliwek w czekoladzie których nie lubiłam a w ciąży hmmm - zajadam się nimi
![]()
ale nie potrafiłam sie powstrzymać...