eli88
Fanka BB :)
arbuza też uwielbiam.. wczoraj wkosiłam samodzielnie ćwiartkę... w jakieś 3 minuty... pokroiłam na kwadraty wrzuciłam do miski, a Misiek tylko obgryzł to czego nie udało mi się wydrążyć
jestem łasuchem na słodycze... teraz planuję się dobrać do moich krówek popularnych.. ale staram się z tym wstrzymać 
a w linki bawi się Misiek... coś tam grosza niby ma.. ale jemu naliczają w dolarach i dopiero jak ma minimum 5$ to może sobie przelać na konto... raz już miał 2 i coś dziwnego kliknął i to sie gdzies wysłało i nie wiemy gdzie, bynajmniej nie na konto... :-/ no ale bawi się w to nadal i szczerze mówiąc nie wiem ile już ma...
jestem łasuchem na słodycze... teraz planuję się dobrać do moich krówek popularnych.. ale staram się z tym wstrzymać 
a w linki bawi się Misiek... coś tam grosza niby ma.. ale jemu naliczają w dolarach i dopiero jak ma minimum 5$ to może sobie przelać na konto... raz już miał 2 i coś dziwnego kliknął i to sie gdzies wysłało i nie wiemy gdzie, bynajmniej nie na konto... :-/ no ale bawi się w to nadal i szczerze mówiąc nie wiem ile już ma...
Ostatnia edycja:

mam poszła jej zapytać czy moze dostać urlop koncem sierpnia bo córka będzie rodzić a ta jej powiedziała jeśli poda mi pani dzis dokładną datę to sie zastanowie.. moja mam jej mówi, że daty dokłądnie nie zna bo ja mam 2 terminy i nie wiadomo w którym urodzę (mam nie była jeszcze wtedy wtajemniczona, że termin się uregulował), a ona jej mówi.. no co też pani opowiada ja znałam nawet godzinę! mama sie aż zagotowała, odwróciła się na pięcie i odeszła żeby jej tam nie zabić (ona znała godzine bo miała umówioną cesarkę
- czy pieniądze wypłukują ludziom z mózg?)
a poza tym nie mam zachcianek ma je mój mąż