reklama

Wrzesień 2009

dziewczyny a powiedzcie mi ile wolnego dostanie Misiek jako już mój mąż z tytułu urodzenia dziecka i czy może się ubiegać o "opiekę", mojej koleżanki mąż miał 2 tyg opieki na nią po porodzie, bo ona była po cesarce.. czy to ma jakiś związek czy dzidzia urodzi się SN czy CC? no i nie jestem pewna czy to była opieka, ale chyba opieka...

po porodzie mąż ma prawo do 2 tygodni L4 na opiekę - gdzieś niedawno o tym czytałam i trzeba o to prosić przy wypisie ze szpitala:tak:

Witam was wrześnióweczki baaardzo słonecznie dzisiaj

reklama
Alex-jutro masz studniówkę!jak fajnie,akurat na dzień dziecka :-)Moja mała też daje czadu ale już regularnie -po przebudzeniu się''wita''a potem po śniadaniu zaczyna szaleństwa.Między 24 a 28tyg. dziecko jest podobno najbardziej aktywne.Taki ponury u nas dziś dzień ...

Moja mała Mi zrobiła się złośliwa jak jej tatuś :-Di w nocy nie daje mi spać :-) Jak już się obudzę i idę siusiu to mała zaraz się budzi i przez pół godziny szaleje. O spaniu można zapomnieć, ale to i tak słodkie, jak się przelewa w brzuszku:-)

A moje maleństwo ostatnio bardzo się uspokoiło. Co zaczęło mnie martwić....

Eli szefowa twojej mamy powinna chyba dostać medal za głupotę!! :angry::no:

moje maleństwo wczoraj też o 4 urządzało imprezkę w brzusiu :-D a i wczoraj wieczorem popłakałam się ze śmiechu, leżałam sobie i odpoczywałam no i mój M zaczął sobie pogaduszki z bobasem urządzać i się z nim bawić pytając gdzie masz nóżki a gdzie rączki no i ten brzdąc atakował M w nocha. :-D M gilgotał brzusio a maluszek od środka no i tak mam prawie codziennie a dzidzia same wiecie w siłę rośnie więc to nie takie muśnięcia tylko porządne kompniaki czy szturchniecia rączkami :-) i weźcie wytrzymajcie bez smiechu i podskakującego brzusia - nie da się :-D:-D

Toja ja też mam studniówkę dzisiaj!! :-D:-D

Mój dzidziuś też ma siłę ogromną. I też wczoraj zrobił mi taka pobudkę, że nie wiedziałam co się dzieje. Rozszerzył pole działania i już praktycznie wszędzie mnie ostukał i opukał!! Czasem aż zaboli jak przywali gdzie nie trzeba, ale uwielbiam to uczucie!! :-D:-D:tak:

A moje maleństwo ostatnio bardzo się uspokoiło. Co zaczęło mnie martwić....
Nie martw się , moja kruszynka też tak czasem robi że znaku nie daje przez trzy dni. Chodzę wtedy jak obłąkana, a potem jak się rozbryka ... Gin powiedziała że to normalne jest, po prostu dzidzia śpi, albo tak jest odwrócona że my jej akurat nie czujemy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry