Mam propozycję dla leżących mam!
czy, któras z was zna serial Pogoda na Miłość? ang. One Tree Hill
serial jest świetny.. nie kojarzyć z tasiemcami... co prawda ma już 6 sezonów i zamierzają kręcić 7 i faktycznie głównym wątkiem jest miłość, ale nie jest to raczej serial typu, antonio rzuca esmeralde i ta rozpacza 7 odcinków a w każdym wypłakuje się komu innemu... ten serial jest boski.. opowiada o przyrodnich braciach którzy mieszkają w jednym mieście i obaj kochają koszykówkę (tylko siebie nienawidzą)... jest dużo koszykówki i cheerlederek... w każdym odcinku jest jakiś morał i takie swietne cytaty... muzyka z serialu jest przepiękna.. ściągnęłam prawie wszystko co udało mi się znaleźc w sieci... serialem nie da się znudzić,.. sama oglądam chyba 3 raz z rzędu od pierwszego odcinka

POLECAM GORĄCO!!!
akcja zaczyna się w liceum ale na szczęscie tamtejsza modzież "rozwija się szybciej" i mają bardzo dorosłe problemy więc nawet 30 i 40 letnie mamy nie będą się nudzić.. tymbardziej, ze serial opowiada nie tylko o losach nastolatków, ale również ich rodziców (nadzwyczaj młodych jak na tak dojrzałe dzieci

)
może być mały problem ze ściągnięciem pierwszych odcinków ale można wtedy poszukać na allegro płyt dvd z całymi sezonami ;-) nie orientuję sie w cenie ale chyba nie będą jakieś strasznie drogie... ostatnie odcinki znajdą się w sieci bez problemu.. w polskiej tv wyemitowano o ile się nie mylę tylko 3 sezony na razie...
nie oderwiecie się od tego serialu!
powinno starczyć oglądania tak na 3 miesiące
ja właśnie skonczyłam 1 sezon jutro biorę się za 2

(na szczęscie ściągałam na bierząco jak odcinki były świerze lata temu)
dla mnie to wyciskacz łez, ale głównie z powodu muzyki... ja kocham muzykę a jak słusze coś nowego i fajnego to się rozczulam