reklama

Wrzesień 2009

:eek::eek::eek:
właśnie odkryłam że mi się już 28 tydzień zaczyna :eek::eek::eek:
kiedy to minęło?....

no własnie, całe szczescie ze czas leci... i ze nie ma upałow...

ja wczoraj wieczorem zagrandziłam, w związku z czym dziś przyspałam i o jeden dzień przesuwam mój wyjazd na test obciążenia glukozą... zjem cos i spadam spac chyba, bo nie umiem tak funkcjonowac z zamknietymi oczyma...

reklama
A ja tak tęsknię za upałami, żebym nie musiała cały czas chodzić w długich spodniach i mogła po pracy wyjść na słoneczko. Chociaż pewnie po 2 dniach stwierdzę, że jest już za gorąco, zwłaszcza że w pracy nie mam klimy i jak się zrobi upał to w gabinecie mam 28 stopni :no: W zeszłym roku jakoś to wytrzymywałam, ale teraz z małą Mi w brzuchu może być ciężko.
Zostało mi 12 tyg pracy i urlop:-D
A co do seriali-też namiętnie oglądam dr House'a-uwielbiam, a oprócz niego Kości:-)

Cześć dziewczyny.

Witam Was pogodnie w dniu święta naszych dzieciaczków.

Długo mnie nie było na BB ponieważ mam wiele spraw na głowie. Mój M robi remont łazienki a ja większość czasu spędzam u rodziców. Ostatnio byliśmy z M na USG 4D organizowanym przez Ujastek w Plazie.Na drugi dzień byliśmy u naszego gina który również zrobił USG oraz pomierzył, powarzył i pooglądał nasze dzieciaczki. Podsumowując MAMY DWIE DZIEWCZYNKI. :-):-)
Są przekochane, widzieliśmy jak jedna ssie paluszek a druga się przeciąga, wyglądało jakby się przytulały do siebie :tak: Widzieliśmy serduszka, rączki nóżki, brzuszki, bużki itp. Nawet jedna z dziewczynek pokazała stópki od spodu w pewnym momencie z paluszkami.O mało się nie popłakaliśmy z mężem. Pierwsza dziewczynka waży 477 gramów a druga 515 gramów. Jak na razie są bardzo żywotne. Słuchaliśmy jak im biją serduszka.
Robiłam już sobie test na glukozę i przy próbie 50 po godzinie wyszło mi że mam podwyższony cukier.Wiem że norma jest do 120 ale ja mam dziwny wynik – badanie na aparacie Hitach 912 wykazało że glukoza po 1 h ma 7,57 mmol / L .Wiecie jak w tym przypadku to porównać do tej skali z normą do 120 stu ??
Proszę o dopisanie dwóch kolejnych dziewczynek do listy.

Pozdrawiam Was serdecznie wrześnióweczki.

Szczęśliwa mama Amelki i Julitki.

Eli88: Ja jesli chodzi o seriale jestem wielka fanką "Życia na fali" (inaczej The OC). Tez mam pościągane dużo odcinków i muzyki z tego serialu.;-)
Renifer24: Moja babcia urodziła mojego wujka w Rio de Janeiro 2tyg przed terminem bo upały były nie do zniesienia. :no: nie dziwię się, ale my chyba nie będziemy miec tak gorącego lata jakie jest w Brazyli .:-D Choć szczerze mówiąc licze na to że urodzę jeszcze w sierpniu.:zawstydzona/y: Ale najważniejsze to żeby Ryś był zdrowy.
A u mnie dzis studniówka :-D:-D akurat w dzień dziecka. :-)

Renifer24: Moja babcia urodziła mojego wujka w Rio de Janeiro 2tyg przed terminem bo upały były nie do zniesienia. :no: nie dziwię się, ale my chyba nie będziemy miec tak gorącego lata jakie jest w Brazyli .:-D Choć szczerze mówiąc licze na to że urodzę jeszcze w sierpniu.:zawstydzona/y: Ale najważniejsze to żeby Ryś był zdrowy.
A u mnie dzis studniówka :-D:-D akurat w dzień dziecka. :-)

no to gratki z okazji studniówki!
kochana my na koniec sierpnia bedziemy miec juz ciaze donoszone! wiec ja sie na ten sierpień też nastawiam! :tak: a co bedzie to zycie pokaze:rofl2:

Romcia81 - gratulacje:-), dziewczynki już chyba dogoniły chłopców:tak:
A u mnie dzisiaj STUDNIÓWKA:-):-):-):-) Faaajnie, prawie na Dzień Dziecka:-) Alex, u Ciebie chyba też więc gratulacje:tak:

Witam Kochane, dziś piękny i wyjątkowy dzień w tym roku, dla mnie to dzień dziecka, i STUDNIÓWKA (choć każdy suwaczek i kalulator wykazuje inaczej, wiec liczydło wskazało prawidłową datę:)) mój mąż ma natomiast dziś urodziny, no i dzis ten piękny dzień dziecka!
Nie mam zbyt wiele czasu dla was, a wy oczywiście klepiecie i klepiecie. U mnie dzis ładna pogoda, wiec pewnie humorek będzie dopisywał.
Narazie biorę się za śniadanko, ogarnięcie domku i na 17 do endokrynologa.
Buziaczki dla Dzieciaczków!

Chyba wszystkie pisałysmy w tym samym momencie, bo przed chwilą jeszcze ostatnich postów nie było:-D:-D Szyszunka: gratulacje:-)
Co do porodu to ja też pewnie w sierpniu się rozpakuję, ale nie wiadomo przecież kiedy więc idę oficjalnym terminem:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry