reklama

Wrzesień 2009

Wow, ale dziś senny dzień, jestem już po kawce a oczy same się zamykają:confused2:
Cayoo faktycznie ten czas leci,już 28 tydzień, gratuluję, już coraz bliżej... zresztą Eli88 Tobie też już na liczniku 8 z przodu:tak::tak:Romcia81 super,że dzieciaczki zdrowe, fajnie dwie dziewczynki od razu a nie to co my, dwa razy musimy przechodzić poród:):)Gratuluje i oby nadal tak fajnie się rozwijały!!
Joan81 i Alex91 gratulacje z okazji studniówki, a jeśli o poród w sierpniu to jak najbardziej dołączam się do Ciebie i Reniferka24, też wolałabym urodzić trochę wcześniej:tak:szyszunka sporo tych okazji do świętowania u Ciebie dzisiaj:tak::tak:myha na pewno wszystko będzie w porządku u Twojego dzieciaczka, grunt to pozytywne myślenie:tak::tak:WRZEŚNIÓWKA faktycznie z tą ospą to macie utrapienie, ale dla dziecka naprawdę lepiej wcześniej przejść tą chorobę, bo dzieci dużo łagodniej przechodzą!!U mojej małej w przedszkolu też panowała ospa, ale mała na razie nie ma żadnych krostek więc pewnie nie tym razem!!
No to dziewczynki miłego Dnia dziecka i ogólnie miłego całego rozpoczętego tygodnia:-)

reklama
Alex , Joan i szyszunka no to cukierasków z okazji studniówki.
Alex w Twoim przypadku to chyba kiszonej kapustki, co? :rofl2::-D
No i daj znać po wizycie!

Romcia gratuluję córeczek! :-D

Wrześniówko zdrówka dla Ciebie i dla córeczki!! Napisz koniecznie po wizycie! :tak:

W ogóle zdrówka wszystkim, żeby Was skurcze nie łapały żadne, ani choroby, ani nic innego. Nie przemęczajcie się i oglądajcie seriale :-D:-D

Witam! Wrocilam juz ze szpitala, wyniki mam dobre wiec obedzie sie bez insuliny, tylko dieta i musze mierzyc kilka razy dziennie krew glukometrem. W szpitalu nawal ciezarowek, mialam miejsce na korytarzu, brak lozek...co bedzie we wrzesniu. Do dziewczyn majacych watpliwosci - krzywa cukrowa robi sie najpierw na czczo, chodzic nie wolno bo wtedy spada cukier i wynik nie bedzie wiarygodny. Sorki ze tak pisze ale zepsul mi sie alt w laptopie.:sorry:

Romcia ja tez gratuluje Ci coreczek :-D oh zobaczysz jak fajnie takie siostrzyczki dwie :rofl2:

A dzis tak goraco u nas.... ze padam.. siedze w domu..:rofl2::baffled: bo na ogrodzie to ze 40 stopni..:tak: nawet moja mala poszla spac, tak ja slonce zmeczylo :eek: A taka jestem leniwa... ze nawet nie chce mi sie czytac co piszecie..:zawstydzona/y: Ide lepiej posciel zmienie...

i ja witam serdecznie w dniu wszystkich naszych pociech ....... wszystkiego najlepszego dla dzieciaczków ..... :tak::-D:tak:

i najlepszego z okazji studniówek, jak to fajnie brzmi studniówka ciążowa....... :tak: ja jeszcze kilka dni mam do świetowania :tak:

i czekam na relacje po wizytach i USG .....:tak:

hejka
ja wlasnie wrócilam ze szpitala i padam na ryjek, nie pamiętam kiedy tak długo na nogach bylam, wstalam dzis po 5 rano...
z malutką wszystko oki. KTG bez skurczy.krewka oki. nerki oki. w moczu niestety bakterie...wrrr
no i glukoza na czczo w normie po 50 glukozy niestety nie w normie bo 129 a norma niby do 115 w tym szpitalu, nie kumam bo wszedzie widzialam normy do 140. czyli wynik niejednoznaczny pojutrze ide na obciazenie 75 g.glukozy.

za to weszla do sklepu kolo zpitala kupilam 2 śliczne smoczki aventa, piękną czpeczke w koloze seledynek z kwiatuszkiem i 3 pajacyki, to tak na dzien dziecka od mamusi i tatusia dla dzidziusia;-)

Romcia gratki!!! no w końcu dziewczynki;-)

Ostatnia edycja:
a mi znowu "zęby idą" :-D mam upiekła mi szarlotkę (bez cukru bo wg diety kwasniewskiego - swoją droga nie wiem skąd to wyczarowała).. jest świetna, ale musiałam ją "doprawić" cukrem pudrem :)

syluś oni chyba dziwni są w tym szpitalu! 140 to jest granica !!! a do tej ci sporo brakuje ..może coś im się pochrzaniło... ciekawe jak wyjdzie ci 75 i co ci wtedy powiedzą.. pajace jedne.. denerwują zdrowych ludzi... zobaczysz, że będzie dobrze... a nawet gdyby sie okazało że cukrzyca to tylko pomyśl.. 3 msc na dietce zdrowej :cool2: po porodzie będziesz wyglądac jak funkiel nówka nieśmigana! ;-)
Ale kochana.. wszystkie CI na tym forum potwierdzą, że granica to 140... to wiem na 100% od mojego gina

Witam dziewczynki.
Romcia gratuluję dziewczynek!!!
Ja po glukozie, wszystko niby ok nie było takie straszne do wypicia tylko potem mnie zemdliło. Jedno mnie tylko zastanawia -że nie miałam pobieranej krwi na czczo:crazy:????Od razu dali roztwór do wypicia i kazali godzinę siedzieć, nic nie jeść i nie pić. Jutro wyniki...

jej ale burza u mnie :-( niby się nie boję, zdjęcia piorunków nie raz robiłam, ale ta jest jakaś dziwna, taka głośna a przed chwilką to tak jakby za rogiem gdzieś walnęło taki huk :eek:

reklama
jej ale burza u mnie :-( niby się nie boję, zdjęcia piorunków nie raz robiłam, ale ta jest jakaś dziwna, taka głośna a przed chwilką to tak jakby za rogiem gdzieś walnęło taki huk :eek:
Ty też z Warszawy :-):-) Myślałam że nie ma we Wrześniówkach warszawianek:-D Oj tak u mnie na Ochocie przed chwilą burza też przeszła, ale taka delikatna, więcej błysków niż grzmotów. Tak teraz patrzę przez okno i znów jakaś granatowa chmura i nie wiem czy to kolejna czy to ta co przeszła.:confused:
jagoooodka: Dziękuje życzeń kapustki:-D Kupiłam sobie:tak::-D Po wizycie u gin. wszystko ok. Przytyłam przez miesiąc równo 1kg czyli od początku ciąży 5kg. Nie jest tak źle.:rolleyes2: Morfologia i reszta badań w porządku. Nawet doktor powiedziała, że ja na takiego niejadka mam bardzo dobre wyniki, a ja na to że a przeciez jem normalnie, a nawet troche więcej.:-p Tylko metabolizm mam szalony ale nie mam nic przeciwko niemu oby taki dalej sie trzymał. :tak::tak: Za miesiąc cytologia. Rysio pupcią ustawiony ale ma przecież jeszcze troche czasu na przestawienie się.:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry