agawa75
Fanka BB :)
Wow, ale dziś senny dzień, jestem już po kawce a oczy same się zamykają
Cayoo faktycznie ten czas leci,już 28 tydzień, gratuluję, już coraz bliżej... zresztą Eli88 Tobie też już na liczniku 8 z przodu
Romcia81 super,że dzieciaczki zdrowe, fajnie dwie dziewczynki od razu a nie to co my, dwa razy musimy przechodzić poród
Gratuluje i oby nadal tak fajnie się rozwijały!!
Joan81 i Alex91 gratulacje z okazji studniówki, a jeśli o poród w sierpniu to jak najbardziej dołączam się do Ciebie i Reniferka24, też wolałabym urodzić trochę wcześniej
szyszunka sporo tych okazji do świętowania u Ciebie dzisiaj
myha na pewno wszystko będzie w porządku u Twojego dzieciaczka, grunt to pozytywne myślenie
WRZEŚNIÓWKA faktycznie z tą ospą to macie utrapienie, ale dla dziecka naprawdę lepiej wcześniej przejść tą chorobę, bo dzieci dużo łagodniej przechodzą!!U mojej małej w przedszkolu też panowała ospa, ale mała na razie nie ma żadnych krostek więc pewnie nie tym razem!!
No to dziewczynki miłego Dnia dziecka i ogólnie miłego całego rozpoczętego tygodnia:-)

Cayoo faktycznie ten czas leci,już 28 tydzień, gratuluję, już coraz bliżej... zresztą Eli88 Tobie też już na liczniku 8 z przodu

Romcia81 super,że dzieciaczki zdrowe, fajnie dwie dziewczynki od razu a nie to co my, dwa razy musimy przechodzić poródJoan81 i Alex91 gratulacje z okazji studniówki, a jeśli o poród w sierpniu to jak najbardziej dołączam się do Ciebie i Reniferka24, też wolałabym urodzić trochę wcześniej
szyszunka sporo tych okazji do świętowania u Ciebie dzisiaj
myha na pewno wszystko będzie w porządku u Twojego dzieciaczka, grunt to pozytywne myślenie
WRZEŚNIÓWKA faktycznie z tą ospą to macie utrapienie, ale dla dziecka naprawdę lepiej wcześniej przejść tą chorobę, bo dzieci dużo łagodniej przechodzą!!U mojej małej w przedszkolu też panowała ospa, ale mała na razie nie ma żadnych krostek więc pewnie nie tym razem!!No to dziewczynki miłego Dnia dziecka i ogólnie miłego całego rozpoczętego tygodnia:-)

bo na ogrodzie to ze 40 stopni..
A taka jestem leniwa... ze nawet nie chce mi sie czytac co piszecie..
Ide lepiej posciel zmienie...
po porodzie będziesz wyglądac jak funkiel nówka nieśmigana! ;-)
????Od razu dali roztwór do wypicia i kazali godzinę siedzieć, nic nie jeść i nie pić. Jutro wyniki...
Morfologia i reszta badań w porządku. Nawet doktor powiedziała, że ja na takiego niejadka mam bardzo dobre wyniki, a ja na to że a przeciez jem normalnie, a nawet troche więcej.
Tylko metabolizm mam szalony ale nie mam nic przeciwko niemu oby taki dalej sie trzymał.