reklama

Wrzesień 2009

Czesc Dziewczyny
U nas ciagle piekna pogoda wiec praktycznie caly czas jestem nad morzem:-)
Trzeba korzystac, tym bardziej ze podobno ma tak byc tylko do srody a potem znow deszcz i zimno brrr:no:
Mam jednak nadzieje ze w tym roku bedziemy mieli piekne lato
No i w koncu nie jestem juz taka blada:tak:

Serdeczne usciski i zyczonka dla Naszych szkrabikow z okazji DNIA DZIECKA

Poza tym dzis zdalam i mam juz PRAWO JAZDY-HURRRA bardzo sie ciesze:-D mialam nadzieje zdac zanim urodze haha, i

pa pa wracam na zewnatrz-grill cd-i tak juz 3 dzien grilujemy:tak:

Romcia gratuluje corek;-)

reklama
Eli zależy też od rozmiaru, może być 60x80, 70x80 lub 80x80. Najczęściej spotykane (przez mnie)są 70x80 - w hurtowni ostatnio widziałam pakowane po 10 szt. i wyszło 1,74 za sztukę.
Większość rzeczy kupię na allegro, bo u jednego sprzedawcy mam już upatrzone 16 produktów, więc zdecydowana większość z artykułów, które będą mi potrzebne. Wtedy koszt przesyłki staje się naprawdę niewielki.:tak:

Anek gratulacje z okazji zdania prawka. Jak to zrobiłaś? Ja mam egzamin 15, 2 podejście:-(. Już mi niedobrze na tą myśl.
Ja już po urodzinkach Oli i dzisiejszej imprezie z okazji dnia dziecka, wreszcie odpoczywam. Rwa kulszowa cały czas niestety mi dokucza i ciągle czuje się zmęczona.
Jagoodka ja też ciągle kupuje na allegro. Ostatnio zamówiłam sobie kilkanaście rzeczy.
Syla28 - norma glukozy 140. Niestety ciągle robię te badania i już znam na pamięć granice. Picie 75 gr - fuj. Powodzenia.
Karola - powodzenia

jagoooodka jak możesz to podaj nazwę tego sprzedawcy oblookam sobie co tam ciekawego ma.,. tez dużo zamawiam na allegro i chętnie zapłacę mniej za wysyłkę :-D

Syla24 potwierdzam to co napisała Eli88, jak rodziłam córcię to była ze mną dziewczyna która była już 3 dni po terminie, bo dwa miesiące wcześniej trafiła na patologię ciąży i dostała zastrzyki na zatrzymanie akcji porodowej, no i jak wychodziłam do domu po 3 dniach to jej robili dopiero cesarkę:tak::tak:
Musisz teraz na siebie uważać, dużo odpoczywać i jeżeli coś Cię zaniepokoi to od razu kontaktować się z lekarzem!!Zresztą Twój przypadek to dobra nauczka dla nas wszystkich, że jednak warto przy niepokojących oznakach udać się po poradę lekarską , bo my mimo najlepszych chęci możemy błędnie rozpoznać sytuację:szok::szok:
A ja w środę jadę do ginekologa, standardowa wizyta, tylko trochę się boję, bo ostatnio trochę sobie pozwoliłam ze słodyczami i ciekawe jak tam waga się kształtuje:rofl2::rofl2:Znów mnie dopadła zgaga:no::no:

olinka ja nie będę kupować, bo mam ;-) Był czas, że nie wyobrażałam sobie życia bez niego - jak Kamil był niemobilny, to nosiłam go w nim ze sobą po całym mieszkaniu, a jak stał się mobilny, to mogłam go na chwilę unieruchomić, żeby sobie krzywdy nie zrobił.
Coś takiego kupiłam - tylko nie używałam wibracji, bo jakoś nigdy w odpowiednie baterie się nie zaopatrzyłam
FISHER PRICE 2w1 LEŻACZEK BUJACZEK WIBRACJE HIT ! (649648405) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Ogólnie polecam :-) Ale na początku najlepiej, jak dzidzia, jak najwięcej w pozycji poziomej przebywa.
syla24 jak dobrze, że pojechałaś sprawdzić te bóle - i dobrze, że niebezpieczeństwo zostało zażegnane
karola322 trzymam kciuki za staranka :-) Teraz musi być dobrze :tak:
Anek gratuluję prawka :-D

Syla bardzo dobrze że zareagowałaś tak przy tych bólach. JA do tej pory każdy ból tłumaczę sobie że tak ma być....:baffled: ale może dlatego że nie są aż tak bardzo silne.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry