reklama

Wrzesień 2009

hej melduje sie po odebraniu wyników - wszystko OK glukoza po 1 h 116 norma do 140, mocz ok morflologia ok no może troche za mało hemoglobiny ale tyci tyci za mało:-p:sorry:tuz poniżej dolnej granicy normy.
jestem z nas zadowolona bo zgodnie z teoria mojej ginki nie jemy zadnych witamin chemicznie sperparowanych tylko w posiłkach, wiec tym bardziej jest ok.
Wam kochane też zycze równie dobrych wyników
pozdrawiam ide gotowac obiadek

reklama
hejka aja sobie pospalam prawie 3 godzinki, jakas taka pogoda muląca. dzis grzecznie lezymy po wczorajszych wariactwach. ledwo sie zwlekam na siusiu,

zjadlam zupke i gorąco mi okropnie, a na dworze ochmurno ale 19 stopni.
generalnie nuda. leze i patrze na śliczne pajacyki dla naszej córci;-)

Hej Dziewczynki a ja dziś robilam morfologię i próby wątrobowe w zwiazku z tym moim +Hbs i na szczęście wszystko w porządku :-D Za to mój mąż ma okropnie podwyższone- dlatego w czwartek jedziemy do Profesora na konsultacje i na pewno bez diety się nie obędzie:no:Nie wiem jak on to przeżyje...:szok: U mnie dzidzia coś ostatnio mało aktywna, chyba śpi więcej...

hej dziewczyny.
Ja dziś jakaś taka nie do życia, pewnie po wczorajszej dawce glukozy- bo rewolucję w brzuchu miałam.
Co do bujaczka to fajne te prezentowane przez Was. A powiedzcie czy spotakałyście się z czymś takim, że bujaczek służy również za fotelik samochodowy???? Moi znajomi tak mają że montują w aucie, a jak do domu idą to zabierają i dzidzi w tym sobie leży> Zastanawia mnie to , ale nigdy nie pytałam:sorry:

zupka!! matko kochana pedze do kuchni zupe wstawilam dzieki syla spadam
Zaskakujące do czego może przydać się BB :-D
princi zdrówka dla córeczki :tak:
ewelin ja wolałam leżaczek, bo dziecko jest w nim bardziej wyprostowane, niż foteliku.
syla28 a ty możesz później spać w nocy? :sorry: Ja ostatnio, jak zasnę w dzień, to później się przewracam z boku na bok, zasypiam o 3 -4 i rano wstaję nieprzytomna.

Słońce wreszcie wyjrzało, może mi pranie wyschnie ;-) bo od wczoraj wisi na balkonie bez efektów, taka wilgoć jest w powietrzu.

u mnie też dzisiaj pochmurnie. Znowu... jutro muszę jechać do pracy ze zwolnieniem. O rany jak mi się nie chce. A co do leżaczka, też uważam że leżaczek jest fajniejszy. Więcej w nim miejsca.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry