reklama

Wrzesień 2009

A to moje wyniki po obciążeniu glukozą 50.Przed podaniem-73,po godzinie-69.Troche zdziwił mnie tak niski wynik,ponieważ słodycze to podstawa każdego dnia.Co o tym sądzicie,bo do wizyty u gina zostało mi klika dni.Pozdrawiam wrześnióweczki!

reklama
dooda mi sie wydaje ze po glukozie jednak ten wynik powinien byc troche wyższy niz przed nią :baffled: ale moge sie mylic! mi lekarz kazał robic od razu 75, bo powiedział ze te pięćdziesiatki własnie często wychodzą niewiarygone...
tfu, co to jest za świństwo ta glukoza...

fredka - fajny ten Twój leżaczek! chyba jest bardzo wygodny!

A to moje wyniki po obciążeniu glukozą 50.Przed podaniem-73,po godzinie-69.Troche zdziwił mnie tak niski wynik,ponieważ słodycze to podstawa każdego dnia.Co o tym sądzicie,bo do wizyty u gina zostało mi klika dni.Pozdrawiam wrześnióweczki!

Ja miałam test wczoraj ... przed podaniem miałam 120 a po 95 ... pielęgniarka powiedziała, że to dobry wynik

Wiola gratulacje!

Co do leżaczka. Ola do dnia dzisiejszego z niego korzysta ( sporadycznie). Staram się, jej go zabierać,żeby mi dykta nie pękła:-):-):-). Mój ma 3 lata i nieźle się sprawuje. Oparcie można regulować, blokować bujanie. Kupiony na allegro. Mimo, że ma też ograniczenie wagowe spokojnie można długo długo z niego korzystać.

Dzięki dziewczynki!!! Do gina idę na 10.30, ale od razu po wizycie śmigam do pracy więc jak znajdę chwilkę w pracy na BB dam znać, a jak nie to w domku będę ok 21:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry