reklama

Wrzesień 2009

reklama
hej dziewczyny!
gratuluje corek !!!!

u mnie byla cudna pogoda-niestety spedzialam wiekszosc dnia w pracy ;( nawet nie byloby zle ale TAK MNIE BOLI KREGOSLUP SZOK!!!!

seriale tez lubie choc nie wszystkie-ja teraz jestem na etapie Dextera sezon 2 koncze, ale uwielbiam NIP / Tuck o chirurgach plastykach ;) przebojowy-juz chyba z 6 sezonow obejrzalam- a jacy sa sexy ;)

ktoras pisala,ze Demony i Aniloly warty zobaczenia?

hejka! ja dzis wróciłam ze szpitala... to nie były zadne nerki tylko moja dzidzia na dzień dziecka chciała byc z nami... jest ułożenie główkowe i ciąża zagrożona przedwczesnym porodem... dostałam 10 zastrzyków i narazie spokój... mam nadzieje ze poczeka przynajmniej do sierpnia bo nieźle nas nastraszyła:szok: pozatym dzidzia ma już 840 g i jest zdrowiótka:-D tylko strasznie niecierpliwa... dostałam leki, mam leżec i byc pod kontrolą lekarza.
Romcia gratuluję córeczek
teraz nadrabiam zaległości....:-)

syla24 to teraz na pocieszenie ci coś napisze.. te zastrzyki.. to tak cholernie mocne... i teraz dzidzia tam będzie chciała siedzieć całe wieki...
ze mną w szpitalu w święta wielkanocne leżała dziewczyna... brakowało jej 3 dni żeby mieć 38 tygodni... skurcze co 3-5 min... zero rozwarcia.. nic kompletnie! a dlaczego...? bo poród zaczął się w styczniu... no to w szpitalu jej wyhamowali zastrzykami... tak jej wyhamowali, że urodzić nie mogła normalnie... jak mnie wypisywali to ordynator jej mówił na obchodzie że ma nie jeść kolacji i spróbują wywaoływać na drugi dzien.. (wywołuą dopiero jak skonczy sie 38tyg dlatego z nią czekali) w rezultacie urodziła 2 tyg później czyli w terminie... ale spokojna Twoja rozczochrana teraz... możliwe, ze w Twoim przypadku też tak będzie i urodzisz w terminie

Witam was kobietki :-)dawno mnie tu nie było a ten czas tak szybko leci że jeszcze troszkę i będziecie rodziły swoje maluszki:-):-). Pamiętam jak z wami pisałam i byłam tak bardzo szczęśliwa jak wy. Obiecałam że będę się odzywała u mnie jakoś leci pracuję po 12h, mam teraz egzaminy na studiach na szczęście jeszcze tylko rok i koniec szkółki:-):-). I najważniejsze zaczęliśmy z mężusiem staranka :-):-)
kobietki trzymajcie się cieplutko :-):-) jak będę miała tylko chwilkę to się na pewno odezwę:-):-):-) buziaczki skarbeczki

Syla28 chyba coś im się pokręciło. Ja też ciągle słyszę, że norma to 140. Oby jutro wyszło dobrze... Kciuki trzymam! :tak:

Alex na zdrówko! Może od tej kapustki takie ładne wyniki masz? ;-) Ja też się zajadałam nią przez dwa ostatnie dni. Pycha! :-D

Violusia ale filmik niezły!! :-D:-D Jakie dzieciaczki fantastyczne!! :-D:-D

syla24 o kurczę! No to by się porobiło!! :szok: Dbaj o siebie i niech dzidzia Ci takich prezentów nie robi!! Dzidziusiu do Ciebie mówię - masz siedzieć u mamusi w brzuszku!! :tak:

Karola fajnie, że się odezwałaś! Powodzenia z egzaminami, a przede wszystkim dużo szczęścia w starankach!!! Trzymam kciuki!! Teraz musi być dobrze! Trzymaj się cieplutko!!

jagoooodka co do kapusty, to jadłam wczoraj bigos mojej mamy i do dziś mnie zgaga trzyma.. a był taaaaki pysznyyyyyyyyyyyyy mmmmmmmmm
dziewczyny ja potrzebuję wygrać w lotto bo jak nie mialam weny na zakupy tak teraz siedze na internecie i nic tylko bym zamawiała ciuszki i inne pierdółki :-D

nie sprawdziłam ostatnio w sklepie po ile tetry stoją za sztukę... a na allegro około 1,15 za szt.. + wysyłka... hmm nie wiecie jak to z tymi cenami sklepowymi,...? bo co jak co ale pieluchy chyba juz kupię bo znając mnie to zapomnę jak zostawię na ostatnią chwilę

Ostatnia edycja:
reklama
Elli co do pieluch tetrowych to ja w cerrfurze widziałam pakowane i ich cena to 21 zł. Ale jest haczyk. Nigdzie nie mogłam znaleźć ile ich tam jest w środku:confused: Koleżanka stwierdziła że z 10 ale wtedy wychodziłoby 2,10 za sztukę :crazy:

A u mnie znów zaczęło padać. :szok: A już miałam nadzieję na poprawę pogody :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry