RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
olgha, wrzuć linka do tych koszuli... ja zakupiłam dopiero jedną i musze cos jeszcze dokupic...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

O jeju... ja wlasnie dlatego,ze rodzilam nie moge ogladac tych filmow.... Wczoraj zarzucilam sobie dwa.. Pierwszy bez dzwieku, pokazane wszystko jak sie rodzi dzidzius jak nacinaja... i spx, jakos dalam rade, to mnie nie rusza. Drugi z glosem , krecony z boku, nie bylo widac nic z porodu oprocz krzykow i chuchania dmuchania... wylaczalam go 3razy w ciagu 1 minuty! Nie dalam rady...Kurde to jest taki bol, ze to stekanie mi wszystko przypomina...To byla masakra dla mnie... Moja siostra nie rodzila i nie dokonczyla pierwszego filmu... to bylo okropne dla niej jak sie dzidzius wydobywa, a jekow sluchac mogla normalnie... a ja odeszlam od kompa cala powyginana...Zanim urodzilam to tez nie moglam patrzec na porody z YT a jak juz sama urodzilam to tez jak Olgha uwielbiam je ogladac bo wiem ze ten bol jest do przezycia i po wielkim wysilku jest ogromna radosc, tylko porodow CC nie lubie podpatrywac...![]()
Szok, nie wiem jak to zniose drugi raz...:-(
Żartuję oczywiście
Strasznie to monotonne, a jeszcze te pieluchy takie dziwne, pomarszczone, trzeba to było rozprasowywać.... ehh... lenistwo mnie ogarnia.
A miałam w planach prasowanie całej reszty jeszcze, ubranek dzidzi i moich koszul do szpitala. Ale odpuszczam, może jutro mi się zachce...

A one takie śliczne
Następna córa będzie Olga :-) 
dodam do tego rozmiar mojego brzucha.. gdzie z synem przy porodzie w 41tc miałam ledwo 100cm a teraz w 32 mam już 104 to już wogóle jestem przerażona