nemesis no ja mialam niedawno usuwanie kamienia i wszystko było ok, jeszcze specjalnie się dentystka kogoś tam pytała czy na pewno w ciąży może mi to robić..Ale też mi powiedziała,że jak skończy ze wszystkim,to dopiero mi się wpisze do karty ciąży,a obawiam się,że z jej terminami,to nie zdąży zrobić nawet połowy,a ja już będę po porodzie...

Poza tym nie słyszałam,żeby obowiązkowe było wpisywanie się do tych rubryczek KONSULTACJE; u internisty nie byłam,bo też jakoś nie po drodze miałam...Poza tym co, odmówią mi w szpitalu przyjęcia porodu,bo nie mam podpisu w jakichś głupich rubryczkach? Ja myślę,że one są tam po to,żeby pisać jak rzeczywiście coś się dzieje...Np. właśnie zabiegi dentystyczne albo nie wiem...leczenie antybiotykami czy coś w tym rodzaju.
Co do dolegliwości,to u mnie w zasadzie tylko żołądek czasem daje popalić,no i mam też czasem takie dziwne kłucie,ból tak w okolicy żeber...a może to serce...nie wiem,w każdym razie nieprzyjemne. Na szczęście mała mnie nie kopie na tej wysokości,ze względu na ułożenie jednak kopie po pęcherzu i tych okolicach,co również budzi mój dyskomfort.

A wierci się nieraz tak,że ruszyć się nie mogę,bo nie bardzo mi wygodnie....