samasamotna
Fanka BB :)
nemesis termin mam na 21 .09
a ty?:*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ostatnio ciotka przyjechała i pierwsze o co pyta to - co cie boli? ja na to ze nic - wiecie jaki zawód w oczach miała
czasm jak spie długo na jednym boku to mnie biodra bolą ale to wszystko... moze tez wszystko jeszcze przede mną
takie pobolewanie w pachwinach i kroczu sciaganie w udach to jak dzidzia juz zaczyna schodzic, i napiera - kolezanka ktora rodzila w kwietniu skarzyla sie na takie bolhej dziewczyny az mi głupio nic mnie nie boli, nie rwie nie ciągnie - czy ja aby na pewno jestem w ciąży??ostatnio ciotka przyjechała i pierwsze o co pyta to - co cie boli? ja na to ze nic - wiecie jaki zawód w oczach miała
czasm jak spie długo na jednym boku to mnie biodra bolą ale to wszystko... moze tez wszystko jeszcze przede mną
takie pobolewanie w pachwinach i kroczu sciaganie w udach to jak dzidzia juz zaczyna schodzic, i napiera - kolezanka ktora rodzila w kwietniu skarzyla sie na takie bol
też bym tak chciała a potem tylko żeby mi czop odszedł, poczuć jak wody odchodzą i do szpitala. ale cóż.. niestety należę do tych, którym doskwierają różnego rodzaju bóle
ale z drugiej strony będę miała co wspominać jak już będzie po wszystkim;-)
A to dlatego,że weekendy straaasznie mi się dłużą...
We czwartek do gina, może zacznie wreszcie mi coś konkretnego mówić...Bo ostatnio zapytał tylko "Kiedy rodzimy?", ja,że 12-go,a on "Lipca????/", ja w śmiech,że nie,września...To odpowiedział,że to dobrze,bo mamy jeszcze trochę czasu. A ja bym tak wolała,żeby powiedział "Nie,nie nie mamy już dużo czasu,proszę się przygotowywać do porodu,to zleci bardzo szybko".
No w szoku byłam,powiem wam. I stąd też moje pytanie. Można z takim malutkim noworodkiem wybierać się w takie długie podróże? Nie mówię,że od razu do Niemiec,ale choćby podróż gdzieś autokarem albo pociągiem...
Bo mnie się wydaje,że chyba należy trochę odczekać...
Obudziłam się leżąc na wznak z dokuczliwym bólem u góry brzucha, wiem że teraz to już tak może być bo maleństwo uciska tu i ówdzie, ale ten ból jest baaardzo nieprzyjemny
Ciężko jest dobrać jakąś optymalną pozycję, bo leżąc też to odczuwam.. Mama moja mi wczoraj powiedziała, że ona miała tak samo - zawsze to jakieś pocieszenie zwłaszcza jak nie można głębiej oddechu złapać
A spac moge w kazdej pozycji, a na wznak to mi sie nawet dzidziunia wiecej rusza i lepiej ja czuje... A bol nogi ustepuje raz. a raz sie nasila
To ja juz nie wiem od czego to zalezene. Oh jakie szczescie,ze sobie wczoraj przed snem ogarnelam chatke, to teraz ide sobie polezec.. ehehe