Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

. Całe wyposażenie będziesz miała
. Ja niestety nie mam wsparcia w rodzinie- musimy wszystko sami kupić...no cóż..życie. Moi Rodzice woleli zrobić sobie generalny remont w mieszkaniu- stwierdzili więc, że kasy nie mają żeby nam cokolwiek kupować....
. Nie wspomnę, że moja Mama od trzech miesięcy nie zadzwoniła do mnie ani nie odwiedziła, żeby zapytać jak się czuję ja i Dzidzia....Teście też stwierdzili, że kasy nie mają i nawet nie zapytają czy coś nam może brakuje.Echhhh.... nie będę już pisała,bo tylko się zdołeczkuję.
uwazam ze ciaza powinna byc bardziej konkretna-tz. dokladnie dzien, godzina i na pewno wtedy, a nie ciagle czlowiek zdezorientowany czy to juz.......
nie mowiac o mnie-nie mam szlafroka, koszuli
zawsze jak ma wolne to pada
Możesz być dumna, że tak świetnie sobie dajecie sami radę, bez niczyjej pomocy;-);-)A swoją drogą jak tak czytam o takich przyszłych dziadkach to zastanawiam się gdzie ci ludzie pogubili uczucia??? Moja mama bez mojej wiedzy pokupowała dla małej kosmetyki, śpioszki, ubranka, rodzice męża przy pierwszej córci dali nam kase na wózek i teraz też powiedzieli,że dadzą nam pieniążki, bo sami nie wiedzą co nam się najbardziej przyda

Zawsze jest jakieś światełko, na pewno mąż znajdzie pracę jak nie tam to tu może nie tak dobrze płatną ale na początek każda będzie dobra
Musicie się teraz wspólnie wspierać
Trzymamy kciuki i informuj nas na bieżąco co i jak

a teraz mialam wodnista wydzieline ale wiadomo ze od ojego ulubionego zapalenia. jak ja kocham te wizyty u gina kiedy co rusz mi mówi, ze mam zapalenie