RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
ptaszynko, mój tez był cudowny... ale co z tego - ja tez bym była cudowna, gdyby mnie nie bolało, tylko jego 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

" JAK TO RODZIC JUŻ ???" Ja do niego ze no nie juz ale ze mam skurcze i ze to juz na pewno to bo wieczorem odszedl mi czop sluzowy przeciez ci mowilam. I wtedy sie biedaczyna zacza rozbudzac i kontaktowac hehhehe potem obudzilam tesciowa ta z jeszcze gorsza panika " TRZEBA WZYWAC KARETKE !!!" hahah ciekawe jak to bedzie tym razem mam nadzieje ze sie zacznie tak spokojnie jak wtedy bo nie przezyje jak bede musiala karetka jechac
albo jakby mi mialy gdzies wody chlusnac

Chyba z 40 stopni jest, mam dość
A jeszcze jak pomyślę w taką pogodę rodzić i potem leżeć na tej sali, gdzie pewnie okna nie otworzą to chyba poczekam do października hihiiih
;-)Kurcze zapowiadali sierpień gorący, ale aż tak
Za tydzień jedziemy na chrzciny, mój mąż jest chrzestnym i mam nadzieję, że pogoda się troche zmieni bo nie wyobrażam sobie imprezy w takim skwarze
Idę wziąć kolejny prysznic, a swoją drogą ciekawe czy tym naszym maleństwom to też tam tak ciepławo???