kasiunia123
Fanka BB :)
A co do twardego brzucha to na ostatniej wizycie w 36tc. gin. powiedział ze teraz to już powinien być twardy, bo poród się zbliża, a w 34tc. kazał leżeć i brać nospe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

podbrzusze mnie w nocy bolało i tak coraz częsciej mi się to zdarza. lekarz uprzedzał mnie, że mogę urodzić wcześniej także mam nadzieję, że do 37 tygodnia jakoś przetrzymam a potem już polecę

A jeszcze dziś moja kuzynka miała zgłosić się do szpitala na poród, dzień po terminie, więc chyba też żyłam tą informacją, a teraz czekam spokojnie kiedy mi da znać, na razie cisza, ale do wieczora to chyba urodzi
Mnie strasznie bolą biodra, jak posiedzę dłużej to potem muszę powoli się rozchodzić, no pewnie mała się rozpycha i stąd ten ból
Kroptusia i Kasiunia te bóle mogą być już zapowiadające, ale moja kuzynka właśnie ta co rodzi miała tak od połowy lipca tak więc spokojnie możecie jeszcze ładne dwa, trzy tygodnie wytrzymać;-)A co do siedziska, to z tego co się orientuje to są one od 18-25kg, pamiętam, że córka od mojego brata zaczęła jeździć na czymś takim w przedszkolu jak miała 6 lat
Miłego dnia życzę a ja zmykam szykować obiadek - dziś na specjalne życzenie męża i córci - pieczonki;-)Miej wiecej co 2-3 tyg jeżdżę do rodziców do Lublina (ok 160 km od Wawy) i tak sie zastanawiam kiedy zaprzestac tych voyage'y?

Mam jeszcze pytanie z innej beczki: kiedy mozna dziecku poddupek juz dawac zamiast fotelika i zapinac w pasy?? To zalezy od wzrostu, wagi czy wieku dziecka????
pewnie ok 6-7 latek to juz można 

może allegro poratuje

Spać nie mogłam przez ból brzucha kilka godzin.Rano to samo,a do pracy musiałam się zwlec-jeszcze kurier udany obudził mnie po 7 rano
telefonem...Nie mogłam zasnąć już nawet na chwilkę.Od rana też ból ,taki dziwny bo od żołądka i jelit niby ale bolało na wysokości pępka.Wzięłam 2 nospy i przeszło tak że do pracy jakoś dałam radę dojść.Zobaczę za kilka godzin w jakim stanie będę-chociaż już się nie martwię zbytnio bo moja menadżerka ma jakiegoś nowego pracownika na moje miejsce od września-więc w razie czego może mnie zastąpić wcześnie.