henrietta5
Fanka BB :)
mamusie nie narzekajcie na samopoczucie , wiecie ile jest kobiet na świecie, które oddałyby lata życia, żeby poczuć to co my teraz, zawsze o tym myślę kiedy jest mi źle i zaraz się poprawia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
,więc pewnie zaraz wskoczę do wanny. Mam nadzieję,że w niej nie usnę.:-)

takie dzieciowe ubranka nie powinny farbowac, tak mi sie przynajmniej wydaje :-)
ale wozka jeszcze nie mam... ciagle chodze i ogladam i nie moge sie na zaden zdecydowac... 

ja kupiłam najmniejsze pieluchy firmy DADA , które sprzedają w biedronce, są od 3-6 kg i poleciła mi je siostra- podobno lepiej wchłaniają niż Pampersy i są dużo tańsze- zobaczymy. A co do prania ubranek - raczej wszystko dzielę zawsze kolorami, tym bardziej przy pierwszym praniu i tym razem też tak zrobiłam, tylko wyprałam w Arielu i wypłukałam w płynie dla dzieci- nie kupowałam proszku specjalnego dla dzieci, boję się ,że ciałko przyzwyczai się do tego proszku i potem będę robiła sto prań na dzień każde w osobnym proszku. Liiiviia jak to ? Od wczoraj nie czujesz ruchów?
Dziś mój chłopak jedzie do swojego ojca pogadać z nim żeby dał nam się wcześniej wprowadzić żeby przygotować wszystko na przyjście na świat małego. mam nadzieję że się zgodzi bo boję się że nie zdążymy.
Czyżby to efekt brania żelaza?