Syla wierzyć mi się nie chce !!

Ja na Twoim miejscu jechałabym do innego szpitala przecież to niebezpieczne! Polska służba zdrowia

albo masz kase, albo znajomości ,albo jesteś spisany na ich łaske.

Jak ja podejżewałam że mi wody się sączą to zaraz zbadali mi ph. Tylko że ja troszeczkę spanilkowałam a u Ciebie to poważniejsza sprawa.
Pielęgniarki i położne jeszcze strajkują. Śmiech na sali i szczyt bezczelności! Nie dość że za usługi które powinni robić bo to ich zakichany obowiązek biorą pieniądze to jeszcze prezenty jakie dostają. Mam mojej koleżanki jest pielęgniarką na chirurgi i codzień przynosi a to jakieś wyszukane alkohole, bomboniery, kawy, zegarki. I to są niby "prezenty". One jeszcze chca podwyżek?! Szczyt. Moja mama jest naczycielką i zarabia marne pieniądze a prace ma naprawdę ciężką prace wymagająca cierpliwości i poświęcenia. I jaką ona podwyżke dostała? 5% co po odliczeniu podatku dalo jakieś 10zł !!

Tragedia co sie dzieje eh....
Mnie jż puścił brzuszek ale miałam tak napięty że płakałam:-( Już jest lepiej;-)
Jutro idę na spotkanie z konsltantką Avonu chcę się wkręcić w to tak żebym miała jakieś zajęcie kiedy będę siedziała w domu i przy okazji dodatkowe jakies pieniążki.