Gratuluje dziewczyny, syla super, ze już ok.
Ja właśnie odebrałam wyniki moczu, wszystko jest w normie oprócz pasm śluzu-norma do 40 ja mam 50, drugie ponad normę mam fosforany bezpostaciowe, norma do 3 ja mam aż 40, no i niby w normie, ale nie wiem czy to dobrze, ale mam florę bakteryjną 36 a norma do 60.
Ja właśnie odebrałam wyniki moczu, wszystko jest w normie oprócz pasm śluzu-norma do 40 ja mam 50, drugie ponad normę mam fosforany bezpostaciowe, norma do 3 ja mam aż 40, no i niby w normie, ale nie wiem czy to dobrze, ale mam florę bakteryjną 36 a norma do 60.
a ja? ja pytam gdzie miejsce dla mnie?
uparł się że przepracuje w tym msc każdą możliwą sobotę... 23 maja mielismy isc na wesele do mojej przyjaciolki, ale ja jakos niespecjalnie weselnie sie czuje i odwołaliśmy... okazało sie że 23 maja jest ta impreza w krakowie "szczesliwa mama = szczesliwe dziecko" chcialam pojechac na to darmowe USG 4D i co...? NIE! bo on idzie w tą akurat sobotę do pracy.. a to dlatego, że w ten weekend nie idzie bo będzie pomagał mamusi w przeprowadzce!!! ostatnio chciałam jechac na wycieczkę bo dobrze się czułam... NIE! bo musiał jechac na działkę babci skosić trawę! ciekawe kiedy nasz trawnik skosi
, a tez slyszalam ze kobieta w ciazy sie lepiej uczy, szybciej i wogole-niezauwazylam,

i juz mam zadyszke
-lecze sie syropem z cebuli i staram sie nie kaszlec
ciagle mu musze przypominac kto w rodzinie ma urodziny-on tylko swoje pamieta:-)