• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
ja juz po teście obciążenia glukozą, da się wypić nawet smaczne :) Tylko potem troszkę mdli bo jednak ulepek na czczo to dla żołądka masakra :) Ale dobrze sie czułam, nic słabo ani innych objawów więc krzywa zapewne dobra wyjdzie :) Teraz dopiero bułeczkę zjadłam ale głodna już byłam ;)

cześć dziewczyny!!!
Jeszcze nie przeczytałam wszystkich postów od piątku ale już chciałam wam napisać, ze jest lepiej:tak:
BARDZO DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM KOCHANE ZA TE KCIUKI!!!!!!!!!!
Cały weekend leżałam, CAŁY(!!!!!!!!!) skurcze mnie atakowały okropnie, czasami nawet w łóżku przewrócić się nie mogłam:-(, płakałam, humor miałam taki, ze na forum nawet nie chciałam wchodzić, żeby nie psuć atmosfery, ale jest zdecydowanie lepiej. Myślę, ze w końcu ta luteina zaczęła też działać, skurcze zmniejszyły się o 90% i powoli wracam do życia.
Jeszcze raz dzięki dziewczyny!!!!
Jak przebrnę przez to co napisałyście w weekend to się odezwę:-D

Witam!
LILU02 cieszymy sie ze juz jest lepiej i napewno bedzie juz tylko coraz lepiej!!TRZYMAMY ZA TO KCIUKI!
Ja wlasnie po sniadanku,zaraz kawke sobie slabiutka zrobie i chyba zupe pieczarkowa wstawie bo brak pomyslu i weny na dzisiejszy obiadek.Corcia w lozku bo chora i kaszle bidulka!Juz nie goraczkuje ale jeszcze kicha i kaszle wiec ja do skzoly nie puscilam niech dobrze wyzdrowieje.U nas z rana piekna pogoda.Dzisaj snilo mi sie ze corcie urodzilam he:))teraz to juz nie wiem komu wierzyc-przeczuciom ze synio bedzie,czy snom ze corcie urodze:))ale juz sie niedlugo dowiem 19 maja smigam na usg.Zycze wam mausie udanych wizyt i dobrego samopoczucia!!

witam i ja
glukoza tylko na czczo, niestety :-(
mój żołądek nie przyjmuje takiej ilości cukru niestety :-( w poprzedniej ciąży próbowałam 4 razy i się nie udało.
odwlekam jak mogę tą wizytę, no ale idę do gina 18-tego więc muszę pójśc z wynikami więc w tym tygodniu muszę zrobic :wściekła/y:
u nas też pogoda do banie, weekend piękny, a od dziś znowu ulewy...

Ostatnia edycja:
Witam porannie:-). Właśnie przebrnęłam przez posty z ostatnich dwóch dni.
karolinkare, Taka_ja, małgoś 83 - gratuluję udanych wizyt.
tosia 1, kinia 1-gratuluję udanych egzaminów.
W sobotę była u nas całkiem ładna pogoda, więc szybko wysprzątałam mieszkanko, mąż zrobił zakupy, a potem pojechliśmy z córeczką do parku - uczyła się jeździć na wrotkach, nawet nieźle jak na pierwszy raz.
Wczoraj natomiast pogoda tragiczna.
Mój syneczek dawno już dawał znać o sobie, ale ostanio to i nad pępkiem i w dole czuje jego ruchy, a od USG połówkowego to ze zdwojoną siłą daje znać o sobie:)
Wczoraj ubrałam sukienkę ogrodniczkę, którą nosiłam w poprzedniej ciąży i już ledwo się do niej mieszczę, aż strach pomyśleć co będzie dalej-poprzednio do 5 miesiąca nie było prawie nic widać, że jestem w ciąży.
Życzę wszystkim miłego dnia:) oraz udanych wizyt:)
Na mnie już czeka ciastolina-ulubiona zabawa mojej córki.

witam mamusie ja znowu chora jestem byłam u lekarza powiedział że coś w tchawicy jest podrażnione dostałam leki LaryngUp do ssania i Mucosolvan nie wiem czy mogę brać lekarzowi mówiłam że jestem w ciąży a na ulotkach jest napisane że się nie zaleca stosowania w ciąży co mam zrobić może rzeczywiście nic się nie stanie

trzymamy:tak::tak:

Im bliżej tej glukozy tym mam stracha większego:-(

Calineczka nie taki diabeł straszny ta cała glukoza:-) Wciśnij cytrynkę i wypijesz..

Lilu02 trzymam kciuki za Ciebie..wszystko będzie ok!!:-)

1-Daria-2082.gif

reklama
Witajcie dziewczynki! Ja sie nie odzywam bo mam duzo pracy niestety, tylko w miedzyczasie rzucam okiem w ramach przerwy od cyferek :) Powodzenia na wszystkich wizytach, 3mam kciuki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry