reklama

Wrzesień 2010...

Witajcie. Ja położylam maluszkana drzemkę i zasiadam do Was z miską 2 pęczków rzodkiewek ze szczypiorkiem i śmietanką. :-) Moje dzidzi znów ząbkuje i jest bardzo boleśnie tym razem, muszę go długo nosić, bo strasznie płacze, a to nie robi dobrze mojej rwie kulszowej.. No ale co zrobić..
Chyba Beniaminka pisała, ze ma 90 cm w obwodzie brzuszka...postanowiłam też sie zmierzyć i mam...83 cm na wysokości pępka...a ile wy macie dziewczyny???
ja też mam 83

Asiek, tak wlaśnie wygląda połówkowe :-)

reklama
Witajcie. Ja położylam maluszkana drzemkę i zasiadam do Was z miską 2 pęczków rzodkiewek ze szczypiorkiem i śmietanką. :-) Moje dzidzi znów ząbkuje i jest bardzo boleśnie tym razem, muszę go długo nosić, bo strasznie płacze, a to nie robi dobrze mojej rwie kulszowej.. No ale co zrobić..

ja też mam 83

Asiek, tak wlaśnie wygląda połówkowe :-)

ja mam 90 cm :-)

Olga to nie zazdroszczę... my zęby przeszliśmy bezboleśnie ciekawe jak z 2 dzidza bedzie...

Boże nie wiem co sie ze mna dzieje, tylko bym leżała w łóżku :((( syf w chacie na maksa, praktycznie nic nie robie tylko P biega ze szmatką :(( musze sie jakos zmobilizowac bo tak nie da sie zyc....

witam dziewczyny;-)
Cos tam poczytałam, ale tak w biegu i nic nie pamietam:sorry2::sorry2::sorry2:
Co do usg to ja miałam takie samo i to jest połówkowe:tak:
u nas taka super pogoda, że w końcu mieszkanko mi sie zagrzeje trochę:-):-):-)
Małą mnie kopie tak okropnie mocno, że aż mnie czasem podniesie na krzesle:baffled::baffled::baffled:
M wczoraj wyraźnie czuł kopniaczki:tak::tak::tak:
Dziewczyny a macie jakiś fajny sposób na cukienie?? Może jakies dobre leczo:-):-):-):-)
Mam 3 szt. i z tej radości nie wiem co zrobić:-D:-D:-D
A jeszcze cos. Czytałyście styczniówki 2011????????? tam to masakra siędzieje!!!
Jedna laska wmawai wszsytkim że ma trojaczki, już w 4tc siędowiedziałą a w 5tc już słyszałą ich serducha i widziałą jak fikają w brzuchu:szok::szok::szok::szok:
Co za ludzie no:angry::angry:

Dzięki za miłe przyjęcie :-)! Postaram się jak najczęściej do Was zaglądać :tak:

Tak piszecie o tym badaniu połówkowym, a ja kolejne wyznaczone usg mam dopiero na 06.07 :-(... Tu nie chcą za bardzo zaglądać do Maluszków, a jak już, to tak po łebkach, ech... Ale zrobię porządne usg jak będę w Polsce, o ile wulkan nie zrobi niespodzianki i znów nie zacznie dymić :dry:, bo wtedy nie polecimy :baffled:... No i z rozpędu zmierzyłam obwód brzucha i, ło matko, mam już 102 cm :szok::szok::szok:, skąd to się wzięło????

Gratuluje udanych wizyt i troszkę zazdroszczę, że możecie na swoje pociechy tak często popatrzeć :sorry2:

Olgadom, nie zazdroszczę ząbkowania. Nasza Oliwka nawet jakoś to dzielnie zniosła... Teraz zaczęły Jej już pracować piątki - niby wychodzą, a nic nie widać, a marudna się przez to taka zrobiła, że szok, chyba, że to już bunt dwulatka, albo mix taki :baffled::szok::baffled:. A, że tak zapytam, raczej będziesz kupowała wózeczek podwójny dla swoich Pociech? Masz już jakiś typ?

Co do porządków, to możemy sobie ręce podać :-p! Ja ostatnio, znaczy od początku ciąży, mam takiego lenia, że aż mi wstyd czasem. Zdarzają się takie dni, że mnie na porządki bierze, ale bardzo rzadko :dry:... Z regóły muszę się zmuszać! Dobrze, że choć mieszkanko, w którym mieszkamy małe to i ze sprzątaniem jakoś tak w miarę szybko idzie ;-)

Strasznie mnie dziś głowa boli :crazy: i zgaga męczy, cały czas na Renni owocowym lecę... I w ogóle nie śpię od 03.30 i już mam dość a tu jeszcze tyle czasu do wieczora :szok:, ale jakoś przeżyć trzeba ;-). Jutro sobie pospię, bo węża kolej na poranne wstawanie z Małą :-p, no, przynajmniej mam taką nadzieję, że pośpię....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kerna na moim 2 forum tez mialyśmy taka nawiedzona babke, 4 razy zmieniała nick... raz twierdziła ze córeczka jej zmarła, innym razem ze ma 3 dzieci... zawsze na sam koniec nas powyzywała i naubliżała naszym pociechą... a zeby bylo smiesznie to babka gdzies tam komus podala namiary na NK i naprawde ma sliczna córcie- normalnie szkoda dziecka... powinna sie leczyć... hmmm moze to ta sama...

Oj, widzę, że znów jakaś akcja 'TROLL" :szok::wściekła/y::angry:... Na "moim" forum też co jakiś czas się pojawia jedna taka, jak "feniks z popiołów" normalnie... Ale ostatnio wywinęła już taki motyw, że aż wstyd normalnie :szok:! Koniec końców jak zwykle zmieszała nas z błotem i twierdzi, że to nie ona tylko ktoś się pod nią podszywa :baffled::-D. Nie kumam czemu maja służyć takie akcje, człowiek tylko zaufanie do innych zatraca :-(

reklama
Witam:-)
U mnie "leniuszek" to już moje drugie imię. A co tam, mamy takie niepisane prawo:-)

Karolina - życzę udanej wizyty. Zobaczysz jak ci się humorek poprawi jak zobaczysz maleństwo

Benjaminka - słodziutki ten szczeniaczek. Jak ja bym takiego chciała:-)

Krycha - witaj na forum

Dziewczyny musze się pochwalić. Dziś w nocy maluszek kopnął mnie wreszcie w pobliżu pępka. Tak się cieszyłam...:-):-) Zawsze kopało całkiem na dole. Miałam wrażenie że cały brzuch mi faluje. Maluszek był taki ruchliwy, co chwilę się przekręcał. CUDOWNE UCZUCIE!!!!:-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry