wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Rety wy jak zwykle produkujecie jak najęte!!!

Szkoda, że ta moja najukochańsza na świecie córeńka jest takim diabłem wcielonym i nie mam czasu nawet porządnie poczytać i się odezwać!!

..a mówicie że tam któraś "styczniówka" już trojaczki wychaczyła na usg

no widzicie jakie dziewczyna ma szczescie!!

Dzisiaj była ładna pogoda ale wcale nastrój mi się nie poprawił:-(przechodzimy remont i jest to powód do ciągłych scysji
kurcze gdybym miała więcej kasy to nie byłoby problemu a jak pieniędzy mało to wszystko idzie nie tak!!
Po drugie normalnie jakoś nienormalnie boli mnie tyłek(chyba mam zaparcia??czy co??)
;-)
a wczoraj terrorystka obudziła mnie strzałem w oko z pilota i teraz mnie boli i mam śliwkę(sama zresztą też sobie nabiła potem wariując przy meblach
)popołudniu mnie strzeliła z główki tak, że myślałam że mi jedynki wypadną
a potem bawiła się łopatką i grabkami i zaczęła mnie nimi bić i tak jej się spodobało,że nie chciała odpuścić!!
:-(Jeju jak ja te maluchy wychowam na ludzi to nie wiem!!!!

Młoda ledwo co rok skończyła i już najmądrzejsza na świecie, wszystkie rozumy pozjadała!!

Szkoda, że ta moja najukochańsza na świecie córeńka jest takim diabłem wcielonym i nie mam czasu nawet porządnie poczytać i się odezwać!!

..a mówicie że tam któraś "styczniówka" już trojaczki wychaczyła na usg

no widzicie jakie dziewczyna ma szczescie!!

Dzisiaj była ładna pogoda ale wcale nastrój mi się nie poprawił:-(przechodzimy remont i jest to powód do ciągłych scysji
kurcze gdybym miała więcej kasy to nie byłoby problemu a jak pieniędzy mało to wszystko idzie nie tak!!Po drugie normalnie jakoś nienormalnie boli mnie tyłek(chyba mam zaparcia??czy co??)

;-)
a wczoraj terrorystka obudziła mnie strzałem w oko z pilota i teraz mnie boli i mam śliwkę(sama zresztą też sobie nabiła potem wariując przy meblach
)popołudniu mnie strzeliła z główki tak, że myślałam że mi jedynki wypadną
a potem bawiła się łopatką i grabkami i zaczęła mnie nimi bić i tak jej się spodobało,że nie chciała odpuścić!!
:-(Jeju jak ja te maluchy wychowam na ludzi to nie wiem!!!!

Młoda ledwo co rok skończyła i już najmądrzejsza na świecie, wszystkie rozumy pozjadała!!