Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Krycha, na razie to kupiłam dla Jaska spacerówkę, a maleństwo przejmie jego wózek. A co do podwójnego to oglądałam już różne i na pewno na jakiś się zdecyduję, ale jeszcze nie mam typu. Wolałabym taki w którym dzieci siedząobok siebie, ale nie wiem jak on się będzie prowadził jak po jednej stronie będzie obciążenie np 5-6 kg, a po drugiej 10-12 kg... Najlepiej chyba będzie pojechać do sklepu z dzieciaczkami i wyprobować różne opcje :-)Olgadom, nie zazdroszczę ząbkowania. Nasza Oliwka nawet jakoś to dzielnie zniosła... Teraz zaczęły Jej już pracować piątki - niby wychodzą, a nic nie widać, a marudna się przez to taka zrobiła, że szok, chyba, że to już bunt dwulatka, albo mix taki. A, że tak zapytam, raczej będziesz kupowała wózeczek podwójny dla swoich Pociech? Masz już jakiś typ?
lepiej coś ziołowego na gardło
w 5 tyg. zobaczyć 3 zarodki i jeszcze z serduszkami 
i jeszcze niby mąż się wypowiada 
Krycha, na razie to kupiłam dla Jaska spacerówkę, a maleństwo przejmie jego wózek. A co do podwójnego to oglądałam już różne i na pewno na jakiś się zdecyduję, ale jeszcze nie mam typu. Wolałabym taki w którym dzieci siedząobok siebie, ale nie wiem jak on się będzie prowadził jak po jednej stronie będzie obciążenie np 5-6 kg, a po drugiej 10-12 kg... Najlepiej chyba będzie pojechać do sklepu z dzieciaczkami i wyprobować różne opcje :-)
Zmykam teraz na styczniówki 2011, tak mnie rozochociłyście :-)
Poczytałam styczniówki. Blondi nieźle daje :-) :-)
Dobrej nocy dziewczynki
... No i z M się zastanawiamy nad tym http://www.everbaby.pl/sklep/index.php?gfx=true&cat_id=30&products=product&prod_id=26, trochę kosztuje, nie ukrywam i już zaczeliśmy na niego zbierać, ale uważamy, że dla nas to najlepsza opcja...