reklama

Wrzesień 2010...

i ja mówie Dzień Dobry :))

na wieczór niunia zwymiotowała mi i miała gorączke ale dzięki Bogu noc przebiegła spokojnie... i z rana puki co zachowuje sie normalnie...

Kerna a co to znaczy ze trzeba "zasłuzyć" na wątek zamkniety???

Gaja zebym ja nauczyła się odpuszczać... ciągle musi byc po mojej myśli więc dś często się "ścieramy"....

reklama
Wiatam porannie i kawowo :) obudzialam sie z bolem kosci ogonowej wiec chyba sobie jeszcze troche poleze w lozeczku :)Milego dzionka !!!

Ja rowniez sie witam,
Juz prawie godzine w pracy jestem, ale dopiero teraz mam chwile zeby usiasc przy komputerze.
U mnie dzisiaj pogoda okropna, dobrze ze jutro swieto, wiec znow sie wyspie, bo ostatnio ciagle niewyspana chodze.
Dzis czuje sie nienajlepiej. Rano za szybko wstalam i mialam helikopterek. Do tego bardzo mnie mdli. Mam nadzieje, ze jakos wytrzymam do 17:-(
Ja tez ostatnio bez przerwy sie czepiam meza. Widze, ze sie stara schodzic mi z drogi i zazwyczaj robi to o co go poprosze, ale i tak potrafie go opitolic nie wiadomo o co:baffled:
Milego dnia

I ja witam porannie.

pysia hehe wiesz ja mam 4 miechy pomalowany salon, farby niby zmywalne - przydało by się pomalować znowu. wiesz, że pieniążek pisze po ścianie? Kredki woskowe schodzą spirytusem ale nie do końca :-D:baffled::szok:
asiek zdrówka dla małej

To mnie troszeczkę zainteresowałyście tymi styczniówkami 2011... ja jak byłam u gina w 7 tc to nawet serducha nie było widać tylko worek płodowy dopiero w 10 tc zobaczyłam serducho... hmmm...

Witam i ja porannie deszczyk popadał, ale chyba to by było na tyle:-)
Asiek kiedyś jeszcze na samym początku rozpytywałam o wątek zamkniety i powiedziano mi, że takich wątków już się nie tworzy raczej. Musi być sporo osób zufanych i jakis czas musi upłynąć. Admini po prostu muszą widzieć że nam zależy i że jesteśmy stałe bywalczynie..no nie wiem czy dobrze wyjaśniłam....
Dorotka a Ty wiesz juz jaka płeć??? Ominęłam cos??????

Kerna na moim 2 forum tez mialyśmy taka nawiedzona babke, 4 razy zmieniała nick... raz twierdziła ze córeczka jej zmarła, innym razem ze ma 3 dzieci... zawsze na sam koniec nas powyzywała i naubliżała naszym pociechą... a zeby bylo smiesznie to babka gdzies tam komus podala namiary na NK i naprawde ma sliczna córcie- normalnie szkoda dziecka... powinna sie leczyć... hmmm moze to ta sama...
do mnie się jedna przypałętała kilka miesięcy temu, że niby też z Hiszpanii, ciągle wypytywała mnie gdzie mieszkam, gdzie pracuję, jakie miasta w Hiszpanii odwiedziłam...:baffled::baffled::baffled:wysyłała do mnie po kilka PW z zapytaniem czemu jej nie odpisuję, że mam pisać bo ona teraz jest na BB:baffled::baffled::baffled::baffled: Uczepiła się mnie jak zaraza. Potem okazało się, że laska z Polski pisze i do tego nie ma dzieci a fotki jakie wstawiała na "moim" drugim forum to podkradzione zdjęcia innych dziewczyn:szok::szok::szok:

No a z cukinią żadna z Was nie ma nic???

Ostatnia edycja:
Hejo

Kerna - co do cukini to wejdz na watek kulinarny, tam Myszka podala przepis na baklazany z miesiem mielonym - mysle, ze zamiast nich mozna zrobic z cukinii takie lodeczki :-) zapiec w piekarniku ...

Monia - trzymam kciuki :-) Bedzie dobrze, daj znac po..

Ostatnia edycja:
reklama
Ten wątek styczniówek 2011 naprawde stał się sławny... kurcze dobrze że u nas nie ma nikogo takiego :-) a swoją drogą to ta blondi to ma syna z grudnia 2009 i on przesypia jej noc od 19-tej do 8 rano... nie wiem może jestem głupia ale myślałam że dzieci budzą się w nocy na jedzenie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry