Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Słyszałam coś o pompowanych i skrętnych kołach, ale nie wiem.

Niby jest jeszcze troche czasu, ale wiadomo czas biegnie szybciutko i trzeba zacząć się rozglądać za tym.Wiesz Dagna i ja zajmowałam się bliźniętami -rodzenstwem przyjaciółki, miałam tez koło 12-14 lat, i szło nam dobrze. Tego sie nie zapomina, a ja uwielbiałam te bliźniaczki Megi i Evik ( Małgosi i Ewa) , sama jestem jedynaczką i bardzo pragnęłam mieć rodzeństwo. Fajne czasy :-)Ha! Jestem dzisiaj pierwsza ;-)Obudziłam się o 4.20 na siusiu i już nie usnęłam, zaczął mnie męczyć alergiczny katar i w końcu o 6 wkurzona wstałam. Jestem już po śniadaniu, prysznicu i będę miała dłuuuugi dzień! A o 16 mam wizytę u ginekologa - trzymajcie kciuki, żeby wszystko było OK. Wasze kciukasy są jak zostało udowodnione naukowo bardzo skuteczne ;-)
Beniaminko - ale super z tym cukrem! Fajny lekarz! Moja lekarka też ma takie podejście w wielu sprawach - takie racjonalne, rozsądne i nie przesadza w żadną stronę. Skoro możesz, a nawet powinnaś przytyć, to musimy pomyśleć co byśmy mogły razem forumowo zjeść ;-) I dzieciak już kilogramowy - super!
Karolina - zazdroszczę! Ja zacznę prać i prasować dopiero w sierpniu, jak nam się remonty skończą, bo teraz to nawet nie mam gdzie dawać rzeczy.
Korba - ale miałaś fajny dzień! I mąż jak dobrze zareagował! Taki mąż jest na wagę złota :-)
Ja też mam obawy, czy sobie poradzę z takim maleństwem - jak takiego dzieciaka ubrać, umyć, przewinąć? Jak miałam 13 lat opiekowałam się z przyjaciółką jej młodszym rodzeństwem (bliźniakami), ich mama była przez jakiś czas dość poważnie chora - wtedy wszystko przy nich robiłam i w ogóle się nie stresowałam. Pewnie dlatego, że byłam młoda i nie do końca zdawałam sobie sprawę z odpowiedzialności. A teraz mnie to przeraża!
Kalche cukier na czczo nieco wysoki, ale mierzyłas całkiem na czczo? Bez kawki i herbaty>? Moze jadłaś obfity posiłek wieczorem- wiele rzeczy ma na to wpływ. Na czczo powinno być do 105, ale zaleca się by nie przekraczało 90 z rana. oje się ustabilizowały , ale to poczyniła dieta. Bo miałam wysokie.Zrób obciazenie w piatek i idz z tym do lekarza, razem cos ustalicie. Tylko nie stosuj dietki przed badaniem, jedynie nie osładzaj zanadto w czwartek, jedz normalnie i zaprzestan jedzenia na ok 10 h przed badaniem glukozy,Czyli nie tylko ja cierpię na bezsenność z rana. Obudziłam się przed 5 i byłam pewna że już koło 9 a tu taki numer. Co mnie zaskoczyło to piękny błękitny kolor bezchmurnego nieba, czuje że będzie dobry dzień.
dagna nie martw się będzzie wszystko dobrze i kciuki też będę trzymała
Ja do lekarza wybieram się w poniedziałek bo w piątek kazał powtórzyć krzywą cukrową. bo po 50 glukozy miałam 161 :/ Zobaczymy co będzie dalej, stresuje się troche tym cukrem, przed chwilą mierzyłam i na czczo było 135 i już nie wiem czy to nawet dobrze.
Dzisiaj mężuś pojechał odwiedzić swoich rodziców i coś pozałatwiać więc nie bedzie go 3 dni.
Jak patrze na tą piękną pogodę to aż chce się gdzieś iść więc myśle że dziś pojadę po jakąś farbe do pokoiku mojej malutkiej, tyle że mam dylemat bo nie wiem na jaki kolorek pomalować pokoik jak myślicie?? Byle nie na różowoMyślę że będę miała przesyt tego kolorku
Hej! Hej!
A nas czeka dziś zakup chomika, bo obiecałam małej, w nagrodę za pracowity rok szkolny! I trochę się boję, czy będę umiała się nim dobrze zaopiekować (rzecz jasna, że pomimo tego, że chomik będzie córki, to wiele przy nim będę robiła ja). Ale z drugiej strony mała tak o nim marzy! I przypomniało mi się jak mocno w dzieciństwie ja pragnęłam mieć zwierzątko, jak czułam się osamotniona, ale nikt mi nie chciał pozwolić na trzymanie chomika w domu. Niech spełniają się dziecięce marzenia!!!!:-)
wow, ale ciekawy deseń. Szukam także inspiracji na kolory w pokoju dzidzi, jestem w powijakach i mam tysiąc koncepcji na minutę, a mój P luzak i smieje sie ze mnie, ze cuduję ;-)witam i ja porannnie tez dzis jakos noc nie przespana
dziewczyny damy radae z dzidzusiami instynkt sie wlaczy ja jak swojego synka przynioslam do domku mial 2 kilo i nie wiedzialam od czego sie zabrac ale najgorsza pierwsza noc pelna obaw i strach a potem leci z gorki.
Kalcha u mnie jak y byla dziewczynka ja chcialam taki kolor scian My Baby Sam Sweet Pea - My Baby Sam - Babies "R" Us ale ze bedzie chlopczyk to nic nie zmieniam bo mam niebieski
witajcie;-)
ja róniez trzymam kciuki za wszystkie wizyty
ja miałam wczoraj,
córcia pokazała bużkę starszemu bratu,który pękał z dumy:-)
wyniki badań mam ok
u mnie piękna pogoda
jadę zaraz z chłopakami na basen
a póżniej będę musiała swoje przy desce do prasowania odstać
bo nazbierało się ciuchów od groma
miłego dnia;-)
Witam wszystkie mamusie porannie!!! Ja jakos nie mam ostatnio weny do piasania ale czytam was regularnie
powodzenia dzis na wizytach i gratuluje kolejnych udanych![]()
, przeciez jest tyle fajnych kolorków.

witam sie i ja wieczornieaga26ka - gratuluje synusia
my poznalismy plec na mojego meza imieninywiec mial prezent a ja na dzien mamy
Onionku malenstwo rosnie jak na drozdzach
ja sie dowiem w czwartek jaki duzy moj Filipek juz jest. Malgos ja swojego czasu mialam taka fryzurke i powiem tobie ,ze jak dla mnie bardzo praktyczna i wygodna
A co do patrzenia sie na brzuch to na mnie tez patrza ,a jedna baba z taka pogarda na mnie spojrzala ,a moj maz z tekstem "Kochanie zobacz ta pani tak na Ciebie patrzy i chyba CI zazdrosci bo Ty wygladasz lepiej w 7 miesiacu ciazy niz ona nie bedac w niej " wiec myslalam ,ze posiusiam sie ze smiechu widzac jej mine po tym tekscie
Normalnie kocham go za to
A i musze sie pochwalic ,ze szlam dzis z zakupami i dochodzac do domu zaczepili mnie takie mlode chlopaczki ode mnie z podworka i sie spytali czy mi nie pomoc z zakupami
Tak mi sie milo i cieplo na serduszku zrobilo ,ze sa jeszcze pozadne dzieciaki ,ze w nagrode dalam im w domu truskawy i piataka na kole
wogole dzisiaj jakis taki pozytywny dzien , wszystko co musialam pozalatwialam w sumie bez stresu, przyjaciolka zrobila mi super niespodzianke ale to zdjecie wrzuce na wyprawkowy
i tak jakos milo
Witam nowa mamusie i gratuluje udanych wizyt
Przesylam pozytywna energie na ladne i kolorowe sny
![]()

cześć Słońca! dziewczyny trzymam kciuki za wizyty!!!
dziękuję za porady :-) wszystkiego już próbowałam no poza tym wskazaniem od rodzinnego (rada Beniaminki) tylko zastanawiam się dlaczego do tej pory tego nie zrobił.. zwłaszcza, ze to znajomy...hmmmm...pisałam Wam kiedyś jak to sie skończyło z izbą przyjęć (naćpali mamę morfiną i puścili do domu), więc na to mama się już nie zgodzi.. Boziu, byłam wczoraj wieczór u rodziców.. z mamą bardzo źle.. serce się kraje.. więc u mnie tez nastrój nie najlepszy..
pozdrawiam Was i dobrego dnia życzę