Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Magi , ja mam nadzieje ze dzisiaj na porodowkach jest inaczej, ale kiedys naprawde bez koperty traktowali tak wlasnie...Nie dalo sie koperty lekarzowi- to sobie sama rodzilas jak umialas. Byla koperta , to i opieka byla i CC na zawolanie. Nie wiem, moze grzeszę, tak mówiąc, sama pracuje i mam w rodzinie służbe zdrowia, ale ginekologów akurat nie. I chodze prywatnie, bo w spanstwowe nie specjalnie wierze w najlepsza opieke potem na porodówce...Chce czuc sie bezpiecznie z dzidzią. Wole teraz polacic za wizyty. Chociaz to nie jest małe obciążenie budżetu :-(Olgadom...niesamowite to co piszesz o tych praktykach w szpitalu, co do porodu posladkowego. Szok. Ja mysle ze to nie powinno byc uzaleznione od tego który to poród...jak sa wskazania to bez dyskusji CC.A pośladkowy chyba jest wskazaniem do CC? Na szczescie w moim szpitalu tak nie jest(chyba), raczej licza sie z cierpieniem rodzacej bo to i cierpienie dla dzidziusia. Im dłuzszy poród tym dzidzia sie meczy i tym samym mama, bo nie ma siły np. prawidłowo oddychac co jest wazne.
I ufam , ze w moim tak będzie. Rodziłam tam 19 lat temu, oj sporo sie zmieniło...juz dzwonilam, pytalam co zabrac, a 3 sierpnia zaczynam tam szkole rodzenia.No mam nadzieje ze u mnie w szpitalu troche inaczej do tego podchodzą. W kazdym razie połozna ze szkoły rodzenia mówiła ze nie pozwalaja zeby rodzaca cierpiała jak nie musi. Jak sie nie da inaczej to nie mecza sn i robia cc.
kg kiedy ta waga wreszcie stanie?

alcia ja wczoraj byłam na weselu i szyłam sobie z tej okazji sukienke postaram się zrobić fotkę i wkleić, moze spodoba ci się krój .....ja czułam się rewelacyjnie i same komplementy wczoraj słyszałama pol dnia na zakupach, ale to nie bylo przyjemne..ubrac sie na wesele w 8 miesiacu ciazy to nie lada wyczynzwlaszcza jak sie pzrytylo jak ja...w koncu cos znalezlismy, co podoba sie nam obojgu, ale nie obylo sie bez placzu...ale Kochanie ma racje, ja nie umiem pogodzic sie ze zmianami jakie we mnie zachodza w ciazy...dla mnie to za trudne zaakceptowac wyglad slonia
i nie chodzi o brzuch, bo moj problem to biodra i tylek
ale w sumie obkupialm sie troche tez w letnie ciuchy i moge jechac na wakacje
![]()

i to potwierdza fakt, ze dziecko moze odwrócić się praktycznie do samego końca ciąży
a mały Karolek ważył 3650g więc malutki nie był