reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Dzien dobry mamusie, ja juz po porannej kawie, biore sie za porzadki.
Trixi jak sie dzisiaj czujesz ,mam nadzieje nie masz juz plamien.
Z tym gronkowcem to nie wiem co mam Wam powiedziec nie spotkalam sie , glowa do gory mysle ,ze bedzie dobrze.
A co do wrednych tesciowek to moja tez do njlepszych nie nalezy, Ja ja poinformuje , krotko przed porodem haha.

Ostatnia edycja:
witam mamuski! melduję się z 5 z egzaminu :-) jeszcze czekam na wyniki drugiego, próbowałam nadrobić zaległości, ale strasznie dużo napisałyście :szok:
Muszę się jeszcze pochwalić że mój krwiaczek się ewakuował, mam nadzieję że w całości :sorry2:
Mdłości mi przechodzą i przyszła kolej na zachcianki, dzisiaj śniły mi się lody :szok: nigdy nie przepadałam za lodami, na wakcjach jak zjadłam 2 razy loda to było max. a teraz to chyba muszę męża do sklepu wysłać :-D
moim przyjacielem stały się też parówki :-D
W czwartek dentysta :baffled: ale ze mnie tchórz :sorry2:

Witam się już po wizycie u gina.
Super młoda lekarka, zbadała mówi oj macica duża, albo ciąża większa niż 8 tygodni albo kilka ufoludków.
Zrobiła usg okazało się fasolka jedna, wedle usg 7 tyg i 5 dni.Serduszko bije.
Na nudności i wymioty, gdybym już nie dawała rady dostałam doraźnie Torecan na swędzenie Nystatynę.
Nie spodziewałam się dziś usg, miała być tylko porada co do nudności i swędzenia tam... ale miło było zobaczyć fasolkę i bijące serduszko.

witam dziewczyny:-)
ja dopiero co wstałam,własnie jem śniadanko,ale już nie mogę sie doczekać kiedy wypiję śmietanę z kawa:-D
ogólnie samopoczucie oki,nadal żadnych dolegliwości,także nie mam co narzekać:tak: co macie dzisiaj na obiad? bo ja nie mam dzisiaj żadnej koncepcji:-(

reklama
mój M wrócił i mam mega lenia....normalnie przeleżałabym cały dzień. Nic ale to nic kompletnie mi się nie chce:no: Muli mnie trochę, na szczeście tylko trochę;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry