reklama

Wrzesień 2010...

dziękuje Draculko! nie byla to pochopna decyzja, ale teraz nerwy sa... u nas lezenie na brzuszku to tragedia.. nie znosi.. wymyslilam metode lezenia na mnie i to przechodzi.. sama to tylko u lekarza pokazuje, ze ładnie główkę trzyma.. w domu to ryk :-D

u nas tez lezy sama na zabke, nosze ja na zabke, ale ma to po mamie, bo mama ropucha hehe

reklama
u nas tez lezy sama na zabke, nosze ja na zabke, ale ma to po mamie, bo mama ropucha hehe
żeby wszystkie ropuchy takie były!
I mi sie kawał przypomniał:
Co to jest ropucha i 20 żabek?
Teściowa wieszająca firanki:-D

A ja i moja sąsiadka właśnie spełniłyśmy obywatelski obowiązek i dryndłyśmy na policje bo gość z naszego bloku przegina pałe.
Parkuje od ponad tygodnia auto tak że cały chodnik zapiernicza tym vanem i jeszcze wystaje na wjazd:wściekła/y:. A 50m dalej jest parking osiedlowy ale dziadowi ciężko dupe ruszyć i w dzień żeby mu wygodnie było blisko swojej bramy parkuje a nam przejście uniemożliwia. Wózkiem albo po trawniku albo po ulicy musimy. I cholera może jak mu wlepią mandat to sie leń jeden nauczy:angry:.

popanikuję sobie "na zaś" i potem mi się głupoty głowy trzymają :-D Mała miss miała sprawdzanie prywatnie u pediatry odwodzenie i też było oki :-) no ale stresa mam i katar :-D

musze zrobic akcje PAZNOKCIE bo Gwiazda spi..,. i tak sie obudzi w połowie :-)

witam Kobietki:)

Masdracula - witaj:)

Tosia - nie bojaj:)bedzie dobrze,a jakby co, to mow , ze pieluchowalas:)

Saara - to za rok nie wracasz w to samo miejsce?pamietam jak przenosilam sie z Anglii do Irlandii tez wszystko sprzedawalismy...wtedy byly nerwy, a dzisiaj sie smiejemy i szykujemy na nowe zmiany:)

u nas poranna walka z kupa, zakonczona wielkim myciem i praniem:)
piszecie co dzievciaczki robia..chyba nie bardzo sie mozemy tutaj tym sugerowac...tydzien wczesniej lub pozniej urodzone i juz jest wielka roznica, a pomiedzy naszymi dziecmi jest czasami prawie dwa miesiace roznicy...a ja widze, ze kazdego dnia robi cos nowego:)

milego dnia:)

witam Kobietki:)
Saara - to za rok nie wracasz w to samo miejsce?pamietam jak przenosilam sie z Anglii do Irlandii tez wszystko sprzedawalismy...wtedy byly nerwy, a dzisiaj sie smiejemy i szykujemy na nowe zmiany:)

milego dnia:)
Nigdy w zyciu nie cierpie tego miejsca , moj dom jest w Polsce tutaj tylko prowizoryczne mieszkanko, ja planuje na stale zostac w Polsce, wroci chyba tylko moj maz. W razie czego dzieci nie wymeldowywuje, beda tu zameldowane u tesciowej i bede na szczepienia przyjezdzac. jak by sie zdarzylo , ze musze wrocic to poszukam sobie ladniesze mieszkanko.

Saara bo ja nie w temacie, czyli chcecie wracać do kraju?

Kurde dziewczyny odkąd jestem mamą to zrobił sie ze mnie totalny mięczak :szok: wcześniej myślałam tylko o sobie...ciuchy, imprezy to było najważniejsze a teraz życie bym oddała za tego małego śmierdziela, jeden uśmiech i mogłabym pracować w kamieniołomie żeby tylko mojemu maleństwu niczego nie zabrakło :zawstydzona/y: wzruszam się z byle powodu ...

Kurde dziewczyny odkąd jestem mamą to zrobił sie ze mnie totalny mięczak :szok: wcześniej myślałam tylko o sobie...ciuchy, imprezy to było najważniejsze a teraz życie bym oddała za tego małego śmierdziela, jeden uśmiech i mogłabym pracować w kamieniołomie żeby tylko mojemu maleństwu niczego nie zabrakło :zawstydzona/y: wzruszam się z byle powodu ...

chyba my mamy tak mamy :tak::tak::tak: tez bym oddala zycie za Skarbka a z przyziemnych spraw np zachomikowalam sobie kaske przed M jeszcze w ciazy :tak::tak::tak: i całą wydałam na Myszke :-) teraz chomikuje od nowa :-D

My uzywamy Huggisy i jak dla nas sa na rowni z papmpersami - nawet czasami lepsze - wydaje mi sie , ze sa mniej ceratowe ( gumowe) - maluch nie ma zadnych sensacji na nie - ale to wiadomo kazde dziecko inaczej reaguje.

Marja- Moj P tez widzial tą promocję pieluszek, ale nie wiedzial czy brac, ja ich jeszcze nie mialam, dobre są ?

Dobrej nocy Mamusie ![/QUOTE]

reklama
Do mam karmiacych piersia mam pytanko...
czy pozwlacie sobioe na szklanke piwka lub kieliszek winka??
milego wieczorku uciekam moj maluszek marudzi

tak;-)3/4te lampki wina czerwonego p0 20tej kiedy dzieci juz spia
3 razy w tygodniu gdzies-oj bardzo zasluzona ta lampka:-D..czasmi siedze w wannie, full piany i sacze ambrozje:))))

Kurcze ja mam za 2 tyg wyprowadzke i siedze na jednej kanapie, wszystkie meble sprzedalam na ebayu, jutro przyjezdza facet po biurko, komputer bede na podlodze trzymac haha. Kurcze jakos tak dziwnie zamykac kolejny etap w zyciu.

milej przeprowadzki i szybbkiego dostepu do neta ;)przeprowadzki sa fajne! ale teraz gdybym miala spakowac siebie i dzieci to normalnie sepuku bym popelnila chyba.
3 baby spakowac :cool::szok:

no tak to juz jest:rofl2:nieodwracalnie:tak:

jestem mega przeiebiona,nic mi nie pomaga...kaszel,gardla,katar w promocji dostalam zapalenie spojowek.takze bomba,gabi spi ide sie ogranac bo wyglad-czarna rozpacz

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry