reklama

Wrzesień 2010...

reklama
hej dziewczyny u mnie nadal problem z netem, niestety..........ale żyję:-) jakby co:-D:-D:-D

pozdrawiam!!!!!!!! U mnie sypie śnieg, jest pięknie zimowo i jakoś już tak świątecznie:-D

witam,
u nas nocka koszmar!!!!!
Usnął o 20.30 z wielkim bólem a od 23 to co godzinę lub co 40 minut wyk do cyca :/ O 4 nie wytrzymałam i stwierdziłam, że nie dam mu cyca bo nawet godzina nie mineła i darł sie 40 minut jak opętany - oczywiście na ręce nie brałam. Ja nie wiem co mam robic , dodam, że te 40 minut wytrzymał gdy wypił cyca i dpochał sie butlą :/

Hejka,
U mnie wczoraj bardzo zabiegany dzien, piersi mnie bolaly, kilka karmien niestety pominietych, mala dostawala mleko odmrożone z butli i dzisiaj zapowiada sie niestety podobnie:angry: I to sa niestety minusy karmienia piersią., pewnie jutro mleka bedzie mniej, bo to bedzie 2 dzien kiedy mniej karmie. Jednak musze te sprawy pozalatwiac, ktore wyniknely nagle do ekspresowego zalatwienia. Dzisiaj w nocy Julia dziwnie ssala piers, cisgle jej sutek wyskakiwal, jakby zle ssala...pewnie sie butla zaprzyjaznila lepiej :( Nic na to nie poradzę, ale czuje sie fatalnie.

Dziewczyny ja rowniez uwazam, ze sposob karmienia wlasnego dziecka jest prywatna sprawa kazdej kobiety i nikomu nic do tego, zarowno nagonka na cycolenie i karmienie mm, jak i mity na temat obu karmien to wymysly ludzi, ktorzy nie chca sie zajac wlasnym zyciem i lubia udzielac jak sie okazuje nikomu nie potzrebnych rad.
Nie przejmujmy sie i robmy swoje. Wszystkie bardzo kochamy swoje dzieci i chcemy dla nich jak najlepiej, ale wlasnie czasem murem głowy nie przebijesz.
Czesc kochane,
U nas nocka spokojna. Mala zasnela o 20, potem pobudki o 1:30, 4:30 i 6:30. Pospalysmy do 8:30, teraz Laura smieje sie na macie, a ja jem sniadanko.
Wlasnie dostalam zaproszenie na wigilie w mojej pracy. Niestety raczej nie pojde, bo maz ma stracha zeby zostac z Laura wieczorem sam (w ciagu dnia nie ma problemu, bo bierze ja na spacer, a wtedy jest spokojna), poza tym wieczorem czesciej cycoli. No i to sa minusy karmienia piersia;-)
U mnie w radiu graja wlasnie swiateczne piosenki:szok:

Tak, to wlasnie te minusy k.p. :baffled:
To szybko u Was te swieta, pewnie juz sie nastrój udziela :-) U nas jeszcze nie graj koled, ale reklamy juz owszem bombarduja swietami :-)
Alcia- fsjnie spedzonego czasu z przyjaciolkami! :happy2:
Skrzaciku- duzo zdrowia!
Karolino-trzymaj sie!

Milego dnia! :-)

Skrzacik duuuuzo zdrówka
lilu naprawiaj szybko neta bo brakuje ciebie u nas :)
beniaminko moja tez pewnie przez butle zaczeła źle chwytac sutka, znów mnie boli jak ciągnie ale ze juz sa one zahartowane to idzie wytrzymac...
Gaja współczucia :(((((( jestes niezniszczalna...

czesc Dziewczynki! Boziu, Gaja, prosze skonsultuj to z lekarzem.. nie wydaje mi sie, ze to jest kwestia głodu, ale nie bede sie wymadrzac, bo ekspertem nie jestem. Trzymam za Was kciuki!
Skrzaciku, zdrówka:tak::tak::tak:
u nas bajki ciag dalszy
21.30 dobranoc, pobudka 5.30 jedzenie i godzinka samotnego gadania w lozeczku.. Gwiazdka wstala o 9.30, teraz po toalecie, zabawie i ammm zasypia na rekach a ja pisze.. :-D
kurcze mam dzis spotkanie wieczór ze znajomymi.. i nie wiem czy dam rade opuscic moja miss.. chce wyjsc, wiem ze powinnam, ale nie wiem czy dam rade :zawstydzona/y::tak::-D
dobrego dnia

aha nie jem jablek i mi sie wydaje, ze z brzuszkiem lepiej.. :-)
buziaki laski!

Hejka,
U mnie wczoraj bardzo zabiegany dzien, piersi mnie bolaly, kilka karmien niestety pominietych, mala dostawala mleko odmrożone z butli i dzisiaj zapowiada sie niestety podobnie:angry: I to sa niestety minusy karmienia piersią., pewnie jutro mleka bedzie mniej, bo to bedzie 2 dzien kiedy mniej karmie. Jednak musze te sprawy pozalatwiac, ktore wyniknely nagle do ekspresowego zalatwienia. Dzisiaj w nocy Julia dziwnie ssala piers, cisgle jej sutek wyskakiwal, jakby zle ssala...pewnie sie butla zaprzyjaznila lepiej :( Nic na to nie poradzę, ale czuje sie fatalnie.

Dziewczyny ja rowniez uwazam, ze sposob karmienia wlasnego dziecka jest prywatna sprawa kazdej kobiety i nikomu nic do tego, zarowno nagonka na cycolenie i karmienie mm, jak i mity na temat obu karmien to wymysly ludzi, ktorzy nie chca sie zajac wlasnym zyciem i lubia udzielac jak sie okazuje nikomu nie potzrebnych rad.
Nie przejmujmy sie i robmy swoje. Wszystkie bardzo kochamy swoje dzieci i chcemy dla nich jak najlepiej, ale wlasnie czasem murem głowy nie przebijesz.
Czesc kochane,
U nas nocka spokojna. Mala zasnela o 20, potem pobudki o 1:30, 4:30 i 6:30. Pospalysmy do 8:30, teraz Laura smieje sie na macie, a ja jem sniadanko.
Wlasnie dostalam zaproszenie na wigilie w mojej pracy. Niestety raczej nie pojde, bo maz ma stracha zeby zostac z Laura wieczorem sam (w ciagu dnia nie ma problemu, bo bierze ja na spacer, a wtedy jest spokojna), poza tym wieczorem czesciej cycoli. No i to sa minusy karmienia piersia;-)
U mnie w radiu graja wlasnie swiateczne piosenki:szok:

Tak, to wlasnie te minusy k.p. :baffled:
To szybko u Was te swieta, pewnie juz sie nastrój udziela :-) U nas jeszcze nie graj koled, ale reklamy juz owszem bombarduja swietami :-)
Alcia- fsjnie spedzonego czasu z przyjaciolkami! :happy2:
Skrzaciku- duzo zdrowia!
Karolino-trzymaj sie!

Milego dnia! :-)

hej dziewczyny..ja dzis ledwo zyje..maly od 5 nie chcial spac i ciagle sie wiercil;/ u nas tez snieg dalej pruszy i zrobilo sie bialo.

skrzacik duzo zdrowka..ja tez cos przygarnelam bo gardlo mnie boli i mam kaszel..

tosia idz na spotkanie!

anja..a ja bylam pewna ze Avent nie maja tego BPA..i mam tylko te butelki..a i mam jeszcze tomme tippe..ehh..

reklama
Hejka,
Beniaminka u mnie tez czasem tak bywa z cycoleniem, pomimo, ze karmie tylko piersia. Takze glowa do gory. Zwroc uwage, czy Twoja Julcia nie ma w tym czasie gazow, albo czy nie nastepuje wieksza produkcja;-) U nas wlasnie w takich sytuacjach Laura wypuszcza sutek i slychac takie glosne ciumkanie. Wtedy najczesciej biore ja na prosto, albo robie gimnastyke nozkami.
Az poszlam sprawdzic butelki, ktore mam kupione.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry